ΑρχικήUpdatesTikTok "Shoutouts": Νέα λειτουργία πληρωμής για custom creator videos

TikTok “Shoutouts”: Νέα λειτουργία πληρωμής για custom creator videos

Το TikTok θα παρέχει σύντομα στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας (από 60 δευτερόλεπτα έως τρία λεπτά). Ωστόσο, τα μεγαλύτερα σε διάρκεια βίντεο δεν είναι το μόνο νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο TikTok. Η δημοφιλής εφαρμογή έχει αρχίσει να επιτρέπει σε ορισμένους χρήστες να πληρώνουν δημιουργούς για προσαρμοσμένα κλιπ αλλά Cameo. Το Cameo εξασφαλίζει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επαγγελματικού επιπέδου βίντεο. Προς το παρόν, μόνο οι χρήστες στην Τουρκία και το Ντουμπάι φαίνεται να έχουν πρόσβαση στη δοκιμή, όπως αναφέρουν social media posts που εντοπίστηκαν από το BuzzFeed. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα λειτουργία ονομάζεται “Shoutouts” και ουσιαστικά σας επιτρέπει να ζητήσετε και να πληρώσετε για ένα custom creator video (βίντεο από έναν δημιουργό) χρησιμοποιώντας TikTok νομίσματα.

Οι δημιουργοί μπορούν πλέον να ορίσουν μια τιμή για τις υπηρεσίες τους, με το τελικό προϊόν να παραδίδεται στο inbox σας. Συνολικά, το προσαρμοσμένο βίντεό σας μπορεί να κάνει περισσότερο από μια εβδομάδα για να σας παραδοθεί, καθώς το TikTok κάνει πρώτα ένα review στα κλιπ.

Διαβάστε επίσης: TikTok: Θα καταστήσει υποχρεωτικές τις εξατομικευμένες διαφημίσεις!

TikTok "Shoutouts" custom creator videos
TikTok “Shoutouts”: Νέα λειτουργία πληρωμής για custom creator videos

Το TikTok βλέπει το Shoutouts ως έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να ζητούν χαιρετισμούς γενεθλίων και pep talks από δημοφιλείς δημιουργούς. Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι σαφές πόσους followers πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει χρήματα από το Shoutouts.

Το TikTok δεν είναι το μόνο social app που «αντιγράφει» το Cameo. Το Facebook εργάζεται επίσης πάνω στο “Super”, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για να αλληλεπιδρούν με influencers σε live streams. Στο μεταξύ, το Cameo κάνει gangbusters, σύμφωνα με τη διοίκησή του. Πέρυσι, η υπηρεσία αιτημάτων βίντεο είχε ακαθάριστα έσοδα ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το 75% εκ των οποίων καταβλήθηκε σε ταλέντα, αναφέρει το Variety. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4,5 φορές από το 2019, με τους διάσημους χρήστες του app να προσφέρουν 1,3 εκατομμύρια shoutouts μόνο το 2020.

Δείτε ακόμη: Κλάπηκαν 26 εκατομμύρια logins από Amazon, Facebook, Apple κι άλλους tech giants

TikTok "Shoutouts" custom creator videos
TikTok “Shoutouts”: Νέα λειτουργία πληρωμής για custom creator videos

Πρόταση: YouTube Αλγόριθμος: Προτείνει βίντεο που παραβιάζουν τις πολιτικές της εταιρείας

Το Cameo εκτιμήθηκε πρόσφατα στα 1 δισεκατομμύριο δολάρια, μετά τη συγκέντρωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Google, την Amazon και τον ιαπωνικό τεχνολογικό γίγαντα “SoftBank”.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS