ΑρχικήUpdatesΤο ανανεωμένο Microsoft Office για Windows κυκλοφορεί στους Insiders

Το ανανεωμένο Microsoft Office για Windows κυκλοφορεί στους Insiders

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα εμφάνιση για τις εφαρμογές του Office στα Windows 10 και τα Windows 11. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε αμέσως, αλλά αποδείχθηκε ότι η Microsoft κατέληξε να την καθυστερήσει. Σε μια ενημέρωση στο blog post, η εταιρεία δήλωσε ότι ο νέος σχεδιασμός του Office κυκλοφορεί τώρα στους Office Insiders στο κανάλι Beta.

Microsoft Office

Δείτε επίσης: Το Microsoft Office για Android υποστηρίζει τώρα το dark mode

Η νέα σχεδίαση στο Microsoft Office βασίζεται στις αρχές του Fluent Design που καθιέρωσε η Microsoft λίγο πριν. Αυτή η νέα σχεδιαστική γλώσσα ταιριάζει απόλυτα με τα επερχόμενα Windows 11, αν και είναι επίσης διαθέσιμη για τους χρήστες των Windows 10.

Με αυτόν τον επανασχεδιασμό, οι εφαρμογές του Office θα έχουν καθαρότερη εμφάνιση, ειδικά το ribbon στο πάνω μέρος των εφαρμογών. Με αυτήν την ενημέρωση, το ribbon περιέχεται σε ένα μεγάλο ορθογώνιο που βγαίνει λίγο περισσότερο από το φόντο του παραθύρου. Μπορείτε επίσης να δείτε στρογγυλεμένες γωνίες για τις εφαρμογές, κάτι που κυκλοφορεί η Microsoft με τα Windows 11.

Δείτε επίσης: Στη φυλακή υπάλληλος IT που διέγραψε 1.200 Microsoft Office 365 accounts του πρώην εργοδότη του

Ο νέος σχεδιασμός είναι διαθέσιμος για Office Insiders που εκτελούν την έκδοση 2108 των εφαρμογών του Office, συγκεκριμένα τον αριθμό κατασκευής 14301.20004 ή νεότερη. Θα πρέπει να εγγραφείτε στο κανάλι Beta του προγράμματος Office Insider, το οποίο μπορείτε να κάνετε από τις ρυθμίσεις λογαριασμού σε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές του Office. Μετά την εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων από το κανάλι Beta, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εμφάνιση κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του megaphone στη γραμμή τίτλου των εφαρμογών. Ωστόσο, η Microsoft σημειώνει ότι αυτό λειτουργεί μόνο σε Word, Excel, PowerPoint και Excel προς το παρόν. Εάν το ενεργοποιήσετε σε αυτές τις εφαρμογές, θα λειτουργεί και σε άλλες εφαρμογές, όπως το Outlook.

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν online Microsoft Office 365 κωδικοί πρόσβασης υπαλλήλων!

Μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον να είναι διαθέσιμες μερικές επιπλέον τροποποιήσεις σχεδιασμού για τους Office Insiders πριν από την επίσημη διάθεση. Η Microsoft σχεδιάζει να προσθέσει το νέο υλικό Mica στην εφαρμογή κάποια στιγμή. Αυτό θα προσθέσει μια αίσθηση διαφάνειας στα Office app windows, παρόμοια με αυτήν που βλέπετε στην εφαρμογή Settings των Windows 11.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS