ΑρχικήinetΗ Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει νέες preview εκδόσεις των Windows 10

Η Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει νέες preview εκδόσεις των Windows 10

Εξαιτίας του event «Windows 11», η Microsoft έχει θέσει σε παύση την κυκλοφορία των νέων preview builds των Windows 10, προκειμένου να δοκιμάσει τον αγωγό συντήρησης με αθροιστικές ενημερώσεις.

Microsoft Windows 10

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε backup Windows 10 αρχείων/φακέλων στο Dropbox;

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 10 Insider build 21390 για Windows Insiders στο Dev Channel στις 26 Μαΐου και τώρα κυκλοφόρησε μια αθροιστική ενημέρωση με τη μορφή build 21390.1000. Δεν περιέχει νέες δυνατότητες και διορθώσεις για γνωστά ζητήματα στο build 21390.

Η εταιρεία ενημέρωσε την αρχική της ανάρτηση για το build 21390 για να ενημερώσει τους Insiders ότι δεν θα κάνει τη συνήθη εβδομαδιαία κυκλοφορία νέων builds, αλλά μάλλον θα «συσκευάζει» αθροιστικές ενημερώσεις στο build 21390 αποκλειστικά για να δοκιμάσει τον αγωγό συντήρησης.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε backup Windows 10 PC σε OneDrive Cloud Storage

Η Microsoft προετοιμάζεται για τη μεγάλη εκδήλωση των Windows στις 24 Ιουνίου για να εξηγήσει τι κάνει με τη νέα παραλλαγή των Windows – είναι πιθανό να περιλαμβάνει μια σημαντική ανανέωση user interface με κωδικό όνομα Sun Valley.

Ορισμένοι παρατηρητές των Windows υποθέτουν ότι αυτή η έκδοση των Windows θα μπορούσε να ονομαστεί Windows 11, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα ονομάζεται απλά Windows. Η Mary Jo Foley του ZDNet πιστεύει ότι το event δεν θα αφορά την ενημέρωση των Windows 10 21H2, αλλά μια νέα παραλλαγή των Windows που θα απευθύνεται στους καταναλωτές.

Δείτε επίσης: Το update Windows 10 May 2021 θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα;

Η Microsoft κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο μήνα την ενημέρωση δυνατοτήτων 21H1 των Windows 10 η οποία σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την αναβάθμιση των χρηστών στα Windows 10 2004. Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση ευρύτερα χρησιμοποιώντας machine learning για να προσδιορίσει ποιοι υπολογιστές Windows είναι ασφαλείς για αναβάθμιση. Προς το παρόν οι χρήστες των Windows 10 2004 μπορούν να ελέγξουν χειροκίνητα για την ενημέρωση.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS