ΑρχικήHow ToΠώς να αποκρύψετε παραγγελίες στον λογαριασμό σας στην Amazon

Πώς να αποκρύψετε παραγγελίες στον λογαριασμό σας στην Amazon

Εάν μοιράζεστε έναν λογαριασμό της Amazon με τον σύντροφό σας – ή επιτρέπετε σε άλλα άτομα να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας – ίσως περιστασιακά να θέλετε να αποκρύψετε μια παραγγελία από το ιστορικό σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χαλάσετε την έκπληξη ενός δώρου γενεθλίων ή τα παιδιά σας δεν θα βλέπουν κάτι που δεν πρέπει να δουν όταν ψωνίζουν για σχολικά είδη. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Amazon

Δείτε επίσης: Η Amazon κλείνει την εφαρμογή γρήγορης παράδοσης Prime Now

Πώς να αρχειοθετήσετε ή να αποκρύψετε μια παραγγελία στο Amazon

Συνδεθείτε στο Amazon και κάντε κλικ στην επιλογή Returns & Orders στην επάνω δεξιά γωνία.

Αυτό θα σας δείξει μια λίστα με όλα τα πράγματα που έχετε παραγγείλει τους τελευταίους τρεις μήνες. Κάντε scroll στη λίστα μέχρι να βρείτε την παραγγελία που θέλετε να αποκρύψετε και κάντε κλικ στην επιλογή “View Order Details”. Εάν δεν το βλέπετε, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να την βρείτε.

Amazon

Για το στοιχείο που θέλετε να αποκρύψετε, κάντε κλικ στην επιλογή “Archive Order”.

Amazon

Στη συνέχεια, κάντε ξανά κλικ στο “Archive Order”. Όλα όσα παραγγείλατε ταυτόχρονα θα αρχειοθετηθούν.

Amazon

Τώρα, όταν κάποιος κοιτάξει τη λίστα των παραγγελιών σας, δεν θα εμφανιστεί. Ωστόσο, είναι ακόμη προσβάσιμη στο αρχείο παραγγελιών.

Δείτε επίσης: 5 ακόμη γυναίκες καταγγέλουν την Amazon: Διακρίσεις φύλου, φυλής και παρενοχλήσεις

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα Archived Orders της Amazon. Για να την βρείτε στον ιστότοπο του Amazon, μεταβείτε στο Accounts & Lists > Your Account. Στην ενότητα “Ordering and Shopping Preferences”, κάντε κλικ στην επιλογή “Archived Orders”.

Amazon

Χρησιμοποιήστε το Amazon Household

Η αρχειοθέτηση παραγγελιών σε μια ελάχιστα γνωστή ενότητα του user interface δεν είναι μια καλή λύση, για να είμαστε ειλικρινείς. Σίγουρα, λειτουργεί, αλλά κάποιος που είναι περίεργος θα μπορούσε χωρίς να δυσκολευτεί να βρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Αντ ‘αυτού, εάν έχετε το Amazon Prime, υπάρχει μια πολύ καλύτερη λύση: το Amazon Household.

Amazon

Το Amazon Household σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα προνόμια του Prime και το ψηφιακό σας περιεχόμενο με έναν άλλο ενήλικα και έως τέσσερις έφηβους και παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας μπορείτε να έχετε τους δικούς σας λογαριασμούς Amazon, να παραγγείλετε ο ένας για τον άλλον ό, τι μυστικό δώρο θέλετε και να λάβετε τις ίδιες δωρεάν επιλογές παράδοσης – χωρίς να πληρώνετε για έναν δεύτερο λογαριασμό Prime.

Δείτε επίσης: Η Amazon αγόρασε τα στούντιο της MGM για 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια!

Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να ρυθμίσετε οι έφηβοι της οικογένειας να έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς στην Amazon, ώστε να μπορούν να παραγγείλουν πράγματα με την έγκρισή σας, αλλά χωρίς να μπορούν να δουν τη δική σας λίστα παραγγελιών.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS