ΑρχικήinetΗ Amazon κλείνει την εφαρμογή γρήγορης παράδοσης Prime Now

Η Amazon κλείνει την εφαρμογή γρήγορης παράδοσης Prime Now

Η Amazon κλείνει την εφαρμογή Prime Now και κατευθύνει χρήστες που θέλουν γρήγορες παραδόσεις σε είδη παντοπωλείου και άλλα προϊόντα να τα παραγγείλουν μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου Amazon, ανακοίνωσε η εταιρεία την Παρασκευή.

Amazon Prime Now

Δείτε επίσης: Απατεώνες πλαστογραφούν την Amazon σε vishing επιθέσεις!

Η εφαρμογή και ο ιστότοπος Prime Now θα αποσυρθούν παγκοσμίως μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, δήλωσε η Amazon.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέγουν παράδοση δύο ωρών σε είδη πρώτης ανάγκης και άλλα προϊόντα μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου της Amazon. Δίωρη παράδοση ειδών παντοπωλείου θα είναι διαθέσιμη μέσω του Amazon Fresh ή Whole Foods, και τα δύο βρίσκονται στην εφαρμογή και στον ιστότοπο της Amazon.

Δείτε επίσης: 5 ακόμη γυναίκες καταγγέλουν την Amazon: Διακρίσεις φύλου, φυλής και παρενοχλήσεις

Επιπλέον, τυχόν λιανοπωλητές τρίτων κατασκευαστών ή τοπικά καταστήματα που προσφέρονταν στην εφαρμογή Prime Now θα μεταφερθούν στην Amazon, συμπεριλαμβανομένων των Bartell Drugs, μιας αλυσίδας φαρμακείων στο Σιάτλ και της Union Square Wines & Spirits στη Νέα Υόρκη.

Η Amazon κυκλοφόρησε την υπηρεσία Prime Now το 2014 ως τρόπο για τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας Prime να λαμβάνουν βιβλία, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης και άλλα αγαθά που παραδίδονται στο κατώφλι τους σε μία ή δύο ώρες με μια μικρή χρέωση. Το Prime Now κυκλοφόρησε αρχικά σε λίγες πόλεις, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 5.000 πόλεις και η παράδοση εντός δύο ωρών είναι δωρεάν. Σε μια απόδειξη για το πόσο έχει αναπτυχθεί η υπηρεσία, η Amazon διαθέτει αποκλειστικές αποθήκες Prime Now για να εκπληρώνει τις παραγγελίες.

Δείτε επίσης: Amazon: Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της MGM

Οι φιλοδοξίες της Amazon στις υπηρεσίες παντοπωλείου έχουν μεγαλώσει με τα χρόνια. Έχει αναπτύξει πολλαπλές υπηρεσίες, απέκτησε πολυτελή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Whole Foods για 13,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017 και πέρυσι κυκλοφόρησε τη δική της αλυσίδα των παντοπωλείων Fresh.

Η εταιρεία έλαβε πρόσφατα μέτρα για να βελτιώσει τις υπηρεσίες παντοπωλείων. Τον Ιανουάριο, η Amazon έκλεισε την υπηρεσία Prime Pantry, η οποία παρείχε μη αλλοιώσιμα είδη παντοπωλείου και η εταιρεία μετονομάζει το brand Go Grocery σε Amazon Fresh, ανέφερε το GeekWire αυτήν την εβδομάδα.

Η κίνηση για τον τερματισμό της εφαρμογής και του ιστότοπου της Prime Now έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία άρχισε πρόσφατα να κατευθύνει τους χρήστες στην εφαρμογή Amazon και στον ιστότοπο μέσω ενός αναδυόμενου παραθύρου στην εφαρμογή Prime Now. Επιπλέον, η Amazon δήλωσε ότι έχει ήδη διακόψει την εφαρμογή και τον ιστότοπο της Prime Now στην Ινδία, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS