ΑρχικήUpdatesΤο Clubhouse για Android κυκλοφορεί σε Ρωσία, Ιαπωνία, Βραζιλία & Ινδία

Το Clubhouse για Android κυκλοφορεί σε Ρωσία, Ιαπωνία, Βραζιλία & Ινδία

Το Clubhouse βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του διαδικτύου από πέρυσι. Ενώ απολαμβάνει ένα ορισμένο επίπεδο δημοτικότητας, το ίδιο το δίκτυο ήταν πολύ περιορισμένο σε σχέση με το σε ποιον μπορεί να φτάσει. Το Clubhouse άνοιξε τις πόρτες του σε μερικούς χρήστες Android την περασμένη εβδομάδα, αλλά, σε αντίθεση με τους αργούς ρυθμούς του τους τελευταίους μήνες, επεκτείνει με γρήγορους ρυθμούς τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής παγκόσμια.

Clubhouse Android

Δείτε επίσης: Clubhouse: Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη και για Android συσκευές!

Η δημοτικότητα του Clubhouse μπορεί να συνέβη εξαιτίας του τέλειου timing. Έφτασε ακριβώς όταν οι άνθρωποι βίωναν αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως “Zoom κόπωση” και προσέφερε μια ανθρώπινη αλληλεπίδραση που ξεπερνά τα μηνύματα κειμένου.

Δείτε επίσης: Clubhouse: Data χρηστών βρίσκονται σε hacking forum-Η εφαρμογή διαψεύδει ειδήσεις περί hack

Το κοινωνικό δίκτυο στην αρχή ήταν αποκλειστικά για συσκευές iOS, αλλά πέρυσι υποσχέθηκε μια εφαρμογή Android. Τα σημάδια της ύπαρξης αυτής της εφαρμογής εμφανίστηκαν τον περασμένο μήνα και το Clubhouse ανακοίνωσε επίσημα την beta του την περασμένη εβδομάδα, αν και η εφαρμογή είχε κάποιους σημαντικούς περιορισμούς.

Ένας από αυτούς τους περιορισμούς θα αφαιρεθεί αυτές τις μέρες, αποκάλυψε το Clubhouse στο Twitter. Την Τρίτη, θα κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή σε χρήστες στην Ιαπωνία, τη Βραζιλία και τη Ρωσία, τις οποίες θα ακολουθήσουν η Νιγηρία και η Ινδία την Παρασκευή το πρωί. Μέχρι την Παρασκευή, αναμένει ότι η εφαρμογή Android θα είναι διαθέσιμη για download παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: ESET: Ψεύτικη εφαρμογή Clubhouse εγκαθιστά malware σε Android συσκευές

Ωστόσο, θα πρέπει να κληθείτε για να γίνετε μέλος του δικτύου του, ακόμα κι αν διαθέτετε την εφαρμογή. Παρά την ταχεία αλλά μακροχρόνια επέκταση, το Clubhouse εξακολουθεί να θέλει να διατηρήσει αυτό που αποκαλεί «μετρημένη ανάπτυξη» και περιορίζει σκόπιμα την πρόσβαση στο δίκτυό του – τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή πληροφοριών: slashgear.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS