ΑρχικήinetClubhouse: Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη και για Android συσκευές!

Clubhouse: Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη και για Android συσκευές!

Το Clubhouse έρχεται τώρα και σε Android έκδοση για τους χρήστες των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Android εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store. Το voice-based κοινωνικό δίκτυο παρουσίασε την Κυριακή το beta Android app στο Play Store για χρήστες των ΗΠΑ και δήλωσε ότι σταδιακά η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες.

Δείτε επίσης: Clubhouse: Data χρηστών βρίσκονται σε hacking forum-Η εφαρμογή διαψεύδει ειδήσεις περί hack

Clubhouse Android

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε πέρυσι τον Απρίλιο, μόνο για iPhone. Γρήγορα έγινε δημοφιλής, προσελκύοντας πολλές διασημότητες, πολιτικούς, επενδυτές και επιχειρηματίες.

Το Clubhouse άρχισε να αναπτύσσει την Android έκδοση στις αρχές του έτους και άρχισε να δοκιμάζει την beta έκδοση αυτόν τον μήνα. Πολλοί χρήστες ζητούσαν την εφαρμογή για Android συσκευές.

Το σχέδιό μας τις επόμενες εβδομάδες είναι να συλλέξουμε feedback από την κοινότητα, να διορθώσουμε πιθανά προβλήματα και να δουλέψουμε για να προσθέσουμε μερικά τελικά χαρακτηριστικά, όπως πληρωμές και club creation, προτού το κυκλοφορήσουμε ευρύτερα“, γράφει η ομάδα.

Δείτε επίσης: ESET: Ψεύτικη εφαρμογή Clubhouse εγκαθιστά malware σε Android συσκευές

Εταιρείες που ασχολούνται με τον mobile τομέα έχουν παρατηρήσει ότι οι εγκαταστάσεις του Clubhouse έχουν μειωθεί δραστικά τους τελευταίους μήνες. Επομένως, η κυκλοφορία της Android εφαρμογής θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική για την ενίσχυση της social εφαρμογής.

Ήταν θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει η Android έκδοση του Clubhouse, δεδομένου ότι οι μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή οι ανταγωνιστές, έχουν εφαρμογή για Android συσκευές.

Καθώς προχωράμε στο καλοκαίρι και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το backend, σκοπεύουμε να αρχίσουμε να ανοίγουμε ακόμη περισσότερο, καλωσορίζοντας εκατομμύρια ακόμη άτομα από τη λίστα αναμονής iOS, επεκτείνοντας τη γλωσσική υποστήριξη και προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες προσβασιμότητας“, έγραψε η ομάδα του Clubhouse.

Δείτε επίσης: Το Facebook απειλεί τους χρήστες iOS με απαίτηση πληρωμής

Προς το παρόν, η beta έκδοση της Android εφαρμογής Clubhouse δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες.

Με το Android, πιστεύουμε ότι το Clubhouse θα είναι πιο ολοκληρωμένο“, λέει το blogpost του Clubhouse.

Πηγή: Techcrunch

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS