ΑρχικήUpdatesΤο Android 12 θα κυκλοφορήσει με δραματικές αλλαγές

Το Android 12 θα κυκλοφορήσει με δραματικές αλλαγές

Το Android 12 φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει με πολλές αλλαγές καθώς θα λάβουμε ένα νέο ρυθμιστικό έντασης, επανασχεδιασμένες ειδοποιήσεις, νέο widget ρολογιού και νέο widget καιρού.

Android 12

Δείτε επίσης: Android 12: Νέο search widget για το Pixel Launcher

Το Google I/O ξεκινά αύριο, 18 Μαΐου, και η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει το Android 12. Είναι πιθανό να δούμε τον Sundar Pichai και άλλα στελέχη της Google στο πρώτο μέρος του event όπου εμφανίζονται τα πιο σημαντικά νέα. Ωστόσο, πριν από την επίσημη ανακοίνωση, ο Jon Prosser της Front Page Tech με την δημοσιεύση ενός βίντεο στο Youtube αποκάλυψε ότι το Android 12 θα έχει νέα Google widgets και animations.

Δείτε επίσης: Πώς να επεξεργαστείτε φωτογραφίες σε Android συσκευές;

Φαίνεται ότι θα λάβουμε πολλά νέα widgets και buttons. Και μάλλον θα υπάρχουν και νέα animations. Η εταιρεία θα επανασχεδιάσει τα υπάρχοντα UI elements και θα προσθέσει νέα animations στο λειτουργικό της σύστημα. Από ό, τι μπορέσαμε να δούμε στο βίντεο, θα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο μουσικό widget στη γραμμή ειδοποιήσεων. Επιπλέον, θα μπορούσαμε να λάβουμε ανασχεδιασμένα toggles Wi-Fi και Bluetooth.

Δείτε επίσης: Teabot: Το νέο Android malware στοχεύει τράπεζες στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με τις διαρροές, η έκδοση Android 12 θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην εισαγωγή ενός νέου user interface. Ίσως το πληκτρολόγιο, τα εικονίδια εφαρμογών και άλλα UI elements να ταιριάζουν μεταξύ τους για να δημιουργηθεί ένας συνεπής σχεδιασμός σε ολόκληρο το σύστημα. Το Android 12 θα μπορούσε επίσης να σας επιτρέψει να ομαδοποιήσετε ειδοποιήσεις, ακόμη και σε διαφορετικές εφαρμογές. Επίσης φαίνεται πως το Android 12 θα λάβει και πολλές μικρές αλλαγές όπως νέο ρυθμιστικό έντασης, επανασχεδιασμένες ειδοποιήσεις, νέο widget ρολογιού και νέο widget καιρού. Μπορείτε να δείτε το βίντεο του Prosser για να δείτε και μόνοι σας τα νέα αυτά στοιχεία.

Πηγή πληροφοριών: pocketnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS