ΑρχικήHow ToΠώς να επεξεργαστείτε φωτογραφίες σε Android συσκευές;

Πώς να επεξεργαστείτε φωτογραφίες σε Android συσκευές;

Η επεξεργασία και η περικοπή μιας φωτογραφίας είναι συνήθως εύκολη διαδικασία. Αν θέλετε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, μπορείτε να δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ευκολότερο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για Android.

Δείτε επίσης: Η Google ίσως κυκλοφορήσει ακόμη ένα Assistant trigger για τηλέφωνα Android

Android φωτογραφίες

Το Google Photos είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή που είναι προεγκατεστημένη σε πολλά Android smartphones και tablets. Αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε και από το Play Store. Η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει, επίσης, μερικά από τα ευκολότερα και καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Photos αντί για το iCloud;

Πώς να επεξεργαστείτε και να κόψετε τις φωτογραφίες;

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Google Photos ή εγκαταστήστε την από το Google Play Store στην Android συσκευή σας.

Εάν ανοίγετε την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Back Up & Sync” (Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Συγχρονισμός). Αυτό δεν είναι απαραίτητο για τη χρήση του Google Photos, οπότε αν θέλετε μπορείτε να κάνετε skip σε αυτή την ερώτηση.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Google Photos στο iCloud;

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επεξεργασίας, επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε. Οι φάκελοι της συσκευής βρίσκονται στην καρτέλα “Library” (Βιβλιοθήκη).

Αφού ανοίξετε τη φωτογραφία, πατήστε το κουμπί “Edit” (Επεξεργασία).

Θα εμφανιστούν προτεινόμενες τροποποιήσεις που μπορείτε να κάνετε στη φωτογραφία. Αυτές οι τροποποιήσεις έχουν να κάνουν με την προσαρμογή χρώματος κλπ. Για να εφαρμόσετε κάποια από τις προτεινόμενες επιλογές, απλά πατήστε πάνω της.

Android φωτογραφίες

Στο κάτω μέρος υπάρχει μια σειρά με καρτέλες, με διαφορετικά εργαλεία. Μεταξύ αυτών είναι και  η καρτέλα “Crop” (Περικοπή). Μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς πόσο θα κόψετε τη φωτογραφία.

Η επόμενη καρτέλα είναι το “Adjust“. Εδώ θα βρείτε μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας, που αλλάζουν τη φωτεινότητα, δημιουργούν αντιθέσεις χρωμάτων και πολλά άλλα.

Android φωτογραφίες

Στη συνέχεια, θα βρείτε τα “Filters” (Φίλτρα), τα οποία προσφέρουν πολλές δυνατότητες και μπορούν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τις φωτογραφίες.

Τέλος, υπάρχει η καρτέλα “More” (Περισσότερα), στην οποία μπορείτε να βρείτε επιπλέον apps που ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στη συσκευή σας και επιτρέπουν να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας στο Android (π.χ. Markup).

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της επεξεργασίας, πατήστε το κουμπί “Save” ή “Save Copy” στην κάτω δεξιά γωνία, για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Android φωτογραφίες

Αυτό ήταν! Το Google Photos είναι μια πολύ καλή και εύκολη εφαρμογή ακόμα και για ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το editing φωτογραφιών.

Πηγή: How-to Geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS