ΑρχικήinetAmazon: Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της MGM

Amazon: Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της MGM

Σε συζητήσεις φαίνεται να βρίσκεται η γνωσή εταιρεία τεχνολογίας με τον κινηματογραφικό κολοσσό MGM.

Δείτε επίσης: Amazon: Μήνυση σε απατεώνες που χρησιμοποιούσαν την επωνυμία της

Amazon MGM

Οι πλατφόρμες streaming βρίσκονται στο απόγειο της δόξας τους. Και τώρα που ο αριθμός τους όλο και μεγαλώνει, κάθε μία από αυτές κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει μεγαλύτερο κοινό. Σε μία τέτοια κίνηση προχωράει και η Amazon για να κλειδώσει αποκλειστικό περιεχόμενο.

Δείτε ακόμα: Η Amazon κατέσχεσε και κατέστρεψε δύο εκατ. πλαστά προϊόντα

Σύμφωνα με φήμες που ανέφεραν οι The Information, Variety και οι New York Times, η εταιρεία σκέφτεται να ξοδέψει έως και 9 δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αγοράσει την Metro-Goldwyn-Mayer, η οποία συνοδεύεται από μια βιβλιοθήκη ταινιών που περιλαμβάνει franchise όπως οι σειρές James Bond, The Hobbit, Stargate και Robocop συν χιλιάδες άλλες κινηματογραφικές επιτυχίες. Η MGM αγόρασε επίσης την πλήρη ιδιοκτησία του καναλιού Epix το 2017.

Amazon MGM

Την περασμένη εβδομάδα η Amazon ανακοίνωσε ότι ένα πρώην στέλεχος, ο Jeff Blackburn, θα επέστρεφε στην εταιρεία για να επιβλέπει τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Studios και του Twitch και η σκέψη είναι ότι μέρος του λόγου που οδήγησε στην κίνηση αυτή είναι η ευκαιρία να διαχειριστεί τη βιβλιοθήκη της MGM.

Δείτε επίσης: Οι top 10 ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε στο Amazon Prime Video!

Αυτή η φήμη κυκλοφόρησε ήδη από τον Ιανουάριο, από μια αναφορά του Forbes, αν και όλες οι πλευρές λένε ότι δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συμφωνία. Ωστόσο, ο συγχρονισμός φαίνεται σωστός για μια νέα στρατηγική από την Amazon, καθώς το Netflix συνεργάζεται με τη Sony Pictures, η AT&T πουλάει την WarnerMedia και η Disney + συνεχίζει να αντλεί περιεχόμενο Star Wars / MCU.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS