ΑρχικήUpdatesΟι χρήστες του Instagram μπορούν να προσθέτουν pronouns στα προφίλ τους

Οι χρήστες του Instagram μπορούν να προσθέτουν pronouns στα προφίλ τους

Το Instagram έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν pronouns στα προφίλ τους. Το Instagram θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέσουν έως και τέσσερα pronouns στο προφίλ τους που θα εμφανίζονται δίπλα στο όνομα χρήστη τους. Αυτή η δυνατότητα θα εκτιμηθεί από τους χρήστες, καθώς οι περισσότεροι έχουν ήδη βάλει pronouns στο βιογραφικό του προφίλ τους.

Instagram

Δείτε επίσης: Γενικοί εισαγγελείς προτρέπουν το Facebook να μη δημιουργήσει Instagram για παιδιά

Οι χρήστες του Instagram μπορούν να επιλέξουν να εμφανίζονται τα pronouns τους στο προφίλ τους ή μόνο στους followers τους. Αυτή η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί από προεπιλογή σε χρήστες κάτω των 18 ετών, ανέφερε το The Verge. Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά pronouns που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να προσθέσουν στο προφίλ τους στο Instagram. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να συμπληρώσετε μια φόρμα για να προσθέσετε pronouns που δεν είναι διαθέσιμα στη λίστα των επιλογών που παρέχει το Instagram. Μπορείτε να προσθέσετε το προτιμώμενο pronoun και το Instagram username στη φόρμα.

Δείτε επίσης: Το Facebook μπλοκάρει τον διαφημιστικό Ιnstagram-λογαριασμό του Signal

Εάν η λειτουργία είναι διαθέσιμη, θα δείτε μια νέα καρτέλα «Pronoun» στην ενότητα «Edit Profile». Εδώ, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα pronouns που θέλετε και το Instagram θα προτείνει pronouns από τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών. Μπορείτε να επιλέξετε έως τέσσερα pronouns που θα εμφανίζονται στο προφίλ σας. Ακριβώς κάτω από αυτήν είναι μια επιλογή για να εμφανίσετε τα pronouns σας μόνο στους followers σας. Αν θέλετε αυτό, απλώς ενεργοποιήστε την επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο μόνο οι followers σας θα δουν τα pronouns σας.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τα αιτήματα μηνυμάτων στο Ιnstagram

Αυτό είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό χαρακτηριστικό που κυκλοφορεί το Instagram για να βελτιώσει την πλατφόρμα του. Τώρα οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να προσθέσουν pronouns απευθείας στα προφίλ τους αντί να πρέπει να τα κάνουν μέρος του βιογραφικού τους.

Πηγή πληροφοριών: tech.hindustantimes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS