ΑρχικήinetΟι ηλεκτρικές μηχανές της Harley-Davidson ίσως ανακάμψουν την εταιρεία

Οι ηλεκτρικές μηχανές της Harley-Davidson ίσως ανακάμψουν την εταιρεία

Η Harley-Davidson δημοσίευσε πρόσφατα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία ήταν εξαιρετικά καλά, μετά από σειρά ετών αρνητικών αποτελεσμάτων.

μηχανές Harley-Davidson

Τα νέα αυτά θα μπορούσαν να είναι ενθαρρυντικά για το φιλόδοξο σχέδιο της εταιρείας να κυκλοφορήσει ηλεκτρικές μηχανές.

Δείτε επίσης: Γαλλία: 2,500 € σε όσους αφήνουν τα αυτοκίνητα για ηλεκτρικά ποδήλατα

Σύμφωνα με δήλωση της Harley-Davidson, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή (EPS) ήταν 1,68 $ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Η Harley-Davidson είδε επίσης μεγαλύτερη αύξηση των εσόδων από τις μοτοσικλέτες της φέτος σε 30-35%. Αναμενόταν προηγουμένως αύξηση 20-25% φέτος, δείχνοντας ότι η εταιρεία ξεπερνά τις δικές της αρχικές προσδοκίες.

Η τιμή της μετοχής της Harley-Davidson αυξήθηκε χθες κατά 9,85%.

Τα καλά νέα θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της δέσμευσης της H-D για ηλεκτρικές μηχανές, οι οποίες ανακοινώθηκαν ως ένα μεγάλο μέρος του νέου πενταετούς προγράμματος της εταιρείας.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jochen Zeitz ανακοίνωσε το σχέδιό του τον Φεβρουάριο, μαζί με την πρόθεση της εταιρείας να δημιουργήσει ένα ολόκληρο τμήμα ηλεκτρικών μηχανών, για να παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων της.

Δείτε ακόμα: Ηλεκτρικά ποδήλατα: Γιατί έχουν αυξηθεί οι τιμές τους;

μηχανές Harley-Davidson

Ένας νέος επικεφαλής αξιωματικός ηλεκτρικών οχημάτων διορίστηκε επίσης τον Μάρτιο, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του κατασκευαστή μοτοσικλετών για την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Harley-Davidson ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές παλαιού τύπου που δεσμεύτηκε για την ανάπτυξη ηλεκτρικών μηχανών. Το έργο LiveWire ξεκίνησε το 2014, βγάζοντας τελικά την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της H-D το 2019.

Η Harley-Davidson ισχυρίζεται τώρα ότι είναι η ηλεκτρική μοτοσικλέτα με τις καλύτερες πωλήσεις στη Βόρεια Αμερική.

Χάρη στην πρώιμη έναρξη της ανάπτυξης ηλεκτρικών μοτοσικλετών, η Harley-Davidson έχει ένα πολυετές προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της στο χώρο. Εάν η H-D είναι σε θέση να αξιοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα, μπορεί να έχει την ώθηση που χρειάζεται για να ανοικοδομήσει τις πωλήσεις της και να αναζωογονήσει τη μάρκα.

Δείτε επίσης: Ουάσινγκτον-“Clean Cars 2030”: Μόνο ηλεκτρικά οχήματα από το 2030

Η H-D κυκλοφόρησε σχέδια και επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με έως και τέσσερα ακόμη ηλεκτρικά μοντέλα, όπως ελαφρύτερες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, ηλεκτρικά ποδήλατα και ένα ενδιαφέρον ηλεκτρικό μοτοποδήλατο.

Το LiveWire αναμενόταν να ενταχθεί σε ορισμένα από αυτά τα μοντέλα μέχρι το επόμενο έτος, αλλά η πανδημία του COVID-19 ανέβαλε τα σχέδια της εταιρείας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS