ΑρχικήinetHarley-Davidson: Αποσύρει τις μοτοσικλέτες LiveWire

Harley-Davidson: Αποσύρει τις μοτοσικλέτες LiveWire

Η εταιρία Harley-Davidson σταμάτησε προσωρινά να κατασκευάζει την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα LiveWire, λόγω προβλήματος με τον εξοπλισμό φόρτισης της μοτοσικλέτας. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι μηχανές LiveWire εξακολουθούν να είναι ασφαλείς, αλλά  για λόγους ασφαλείας ζήτησε από τους πρώτους πελάτες να επιστρέψουν την ηλεκτρική μοτοσικλέτα των 30.000 δολαρίων στις αντιπροσωπείες, θεωρώντας ότι ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεσή τους σε πρίζες χαμηλής τάσης.

LiveWire Harley-Davidson

Το concept LiveWire εισήχθη για πρώτη φορά ως μοτοσικλέτα το 2014. Το project εξαφανίστηκε από το προσκήνιο για λίγα χρόνια πριν η Harley-Davidson βγει το Νοέμβριο του 2018.

Η Harley-Davidson, ύστερα από την ύφεση που υπέστη τα τελευταία χρόνια, θέλει πλέον να προσελκύσει, με το LiveWire, νεότερους μοτοσικλετιστές. Η μηχανή έχει από τις ακριβότερες τιμές της αγοράς σήμερα εφόσον εκτιμάται περίπου στα 10.000 δολάρια.

Ο κατασκευαστής των μοτοσικλετών διαπραγματεύτηκε δημόσια το φλέγον ζήτημα της τόσο υψηλής χρέωσης της μηχανής. Επίσης, επισήμανε ότι όσο η εταιρία ηγείται των ηλεκτροκίνητων μηχανών, έχουν παραδώσει τις πρώτες μοτοσικλέτες LiveWire μόνο σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

LiveWire Harley-Davidson

Ανακάλυψαν όμως πρόσφατα, κατά τη διάρκεια ενός τελικού ελέγχου ποιότητας, ότι υπάρχει μια μη συνηθισμένη κατάσταση. Για αυτό το λόγο σταμάτησαν την παραγωγή και τις παραδόσεις και ξεκίνησαν πρόσθετες δοκιμές και αναλύσεις, οι οποίες προς το παρόν βαίνουν καλά. Είναι σε στενή επαφή με τους αντιπροσώπους και τους πελάτες του LiveWire και τους διαβεβαιώνουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κανονικά τις μοτοσικλέτες τους. Όπως πάντα, η προτεραιότητά της εταιρίας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Η Harley-Davidson δεν είναι η μόνη εταιρεία που αντιμετωπίζει προβλήματα με την κυκλοφορία του πρώτου ηλεκτρικού οχήματός της φέτος. Τον Ιούνιο, η Audi εξέδωσε μια ανάκληση του E-Tron, του ηλεκτρικού SUV, σχετικά με τις ανησυχίες για την ανάφλεξη των μπαταριών. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η κινεζική start-up NIO NIO επίσης ανακάλεσε το πρώτο ηλεκτρικό SUV, αφού μερικά από τα οχήματά της πυροδοτήθηκαν.

LiveWire Harley-Davidson

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS