ΑρχικήReviewsLiveWire: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών μηχανών της Harley-Davidson

LiveWire: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών μηχανών της Harley-Davidson

Η Harley-Davidson ανακοίνωσε ότι οι ηλεκτρικές της μοτοσικλέτες πρόκειται να κυκλοφορήσουν υπό μία νέα επωνυμία γνωστή ως LiveWire.

LiveWire Harley-Davidson

Νωρίτερα φέτος, η Harley-Davidson αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο τμήμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών στην κύρια εταιρεία.

Δείτε επίσης: Οι ηλεκτρικές μηχανές της Harley-Davidson ίσως ανακάμψουν την εταιρεία

Η εταιρεία αρχικά σκόπευε το νέο αυτό τμήμα να παρέχει ευελιξία τύπου startup καθώς η H-D συνεχίζει την ανάπτυξη μελλοντικών μοντέλων ηλεκτρικών μηχανών.

Τώρα φαίνεται ότι αντί να λειτουργούν ως ξεχωριστό τμήμα, οι μελλοντικές ηλεκτρικές μηχανές θα διατίθενται στο εμπόριο με τη δική τους ολοκαίνουργια μάρκα LiveWire.

Το όνομα LiveWire, προέρχεται από την Harley-Davidson LiveWire, την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα που δημιουργήθηκε από την εταιρεία. Η μοτοσυκλέτα χρειάστηκε χρόνια παραγωγής πριν από την εμπορική της κυκλοφορία το 2019.

Από τότε έχει γίνει το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις ηλεκτρικών μοτοσικλετών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εταιρεία.

Δείτε ακόμα: Ουάσινγκτον-“Clean Cars 2030”: Μόνο ηλεκτρικά οχήματα από το 2030

Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών επάνω τους τον τελευταίο καιρό και μια νέα μελέτη έδειξε ότι πάνω από τους μισούς νεαρούς αναβάτες σκέφτονται να αλλάξουν σε ηλεκτρική μοτοσικλέτα.

LiveWire Harley-Davidson

Η Harley-Davidson ανακοίνωσε επίσης ότι το πρώτο προϊόν που δημιουργήθηκε για τη νέα μάρκα LiveWire θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το καλοκαίρι στις 8 Ιουλίου 2021.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποια θα είναι αυτή η μηχανή. Θα μπορούσε να είναι μια επανέναρξη της ήδη υπάρχουσας Harley-Davidson LiveWire με τη νέα μάρκα ή μπορεί να είναι ένα εντελώς νέο ηλεκτρικό όχημα.

Η H-D κατέστησε σαφές ότι το LiveWire θα επικεντρωθεί στην αστική αγορά. Οι αστικοί οδηγοί δεν χρειάζονται τόσο μεγάλη γκάμα, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να σχεδιάζουν οχήματα με μικρότερες και λιγότερο ακριβές μπαταρίες και κινητήρες.

Δείτε επίσης: Γαλλία: 2,500 € σε όσους αφήνουν τα αυτοκίνητα για ηλεκτρικά ποδήλατα

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δραματικά χαμηλότερες τιμές, οι οποίες θα βοηθήσουν τις προοπτικές της LiveWire να αποκτήσει νεότερους αναβάτες. Η αρχική ηλεκτρική μοτοσικλέτα Harley-Davidson LiveWire έκανε το ντεμπούτο της με προτεινόμενη τιμή λιανικής 29.799 $.

Κατά την κυκλοφορία, η LiveWire θα ξεκινήσει χρησιμοποιώντας τους υπάρχοντες εκθεσιακούς χώρους της Harley-Davidson για μάρκετινγκ, αν και θα τρέξει επίσης μια ψηφιακή καμπάνια που θα επικεντρώνεται στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Στη συνέχεια, το LiveWire θα ανοίξει τις δικές του ηλεκτρικές εκθέσεις σε επιλεγμένες περιοχές, με την Καλιφόρνια να αναφέρεται ως η πρώτη αναμενόμενη τοποθεσία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS