ΑρχικήinetΤέσσερις φήμες για το iPhone 14 που πρέπει να γνωρίζετε

Τέσσερις φήμες για το iPhone 14 που πρέπει να γνωρίζετε

Η σειρά iPhone 12 κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020, οπότε τα επόμενα τηλέφωνα της Apple που ανυπομονούμε να δούμε είναι η σειρά iPhone 13 – αλλά όλες οι φήμες λένε ότι οι βελτιώσεις θα είναι πολύ μικρές. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει η σειρά iPhone 14 της Apple το 2022, για να δούμε τις μεγάλες αλλαγές που θα μπορούσαν να φέρουν τα iPhone.

Έχουμε πάνω από ένα χρόνο μπροστά μας μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 14 και πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν αλλά ας δούμε παρακάτω ποιες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για τη σειρά iPhοne 14.

Το iPhone 14 δεν θα διαθέτει notch

Μία φήμη που υποδηλώνει ότι το iPhone 14 θα χάσει τελικά το notch – και δεδομένου ότι προέρχεται από τον διάσημο αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, είναι πολύ πιθανό να ισχύει.

Άλλα Android τηλέφωνα έχασαν τα notches τους πριν από χρόνια, αλλά η Apple έχει κρατήσει το notch στο τελευταίο iPhone για να κρύψει τους μπροστινούς αισθητήρες (dot projector, υπέρυθρη κάμερα και άλλα) που ενεργοποιούν το Face ID. Όμως, η φήμη σημειώνει ότι το iPhοne 14 μπορεί να χάσει το notch και να έχει μια “τρύπα” για τη selfie κάμερα – αν και δεν είναι σαφές πού θα πάνε αυτοί οι αισθητήρες.

Είναι πιθανό οι αισθητήρες να έχουν μικρότερο notch ή να ελαχιστοποιηθούν και να τοποθετηθούν δίπλα στην κάμερα selfie.

iPhone 14 … γυαλιά;

iPhone 14

Μια πατέντα υποδηλώνει ότι τα φημολογούμενα γυαλιά Apple θα είναι απλώς πλαίσια στα οποία θα τοποθετείς το iPhone σου. Και δεδομένου ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι το iPhone 13 θα έχει αυτή την λειτουργικότητα, τότε το iPhone 14 θα μπορούσε να είναι η συσκευή της Apple που θα διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό.

Κύριος φορτιστής MagSafe iPhone 14

Το iPhone 12 κυκλοφόρησε με το σύστημα MagSafe, το οποίο επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση. Αλλά το «MagSafe» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στους φορητούς υπολογιστές MacBook ως τύπος αποσυνδεδεμένου φορτιστή και, σύμφωνα με ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αυτή η ιδέα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά τηλέφωνα Apple – πιθανώς το iPhοne 14.

iPhone 14

Ως εκ τούτου, αυτός ο φορτιστής θα λειτουργούσε όπως έκανε ο φορτιστής MagSafe του MacBook. Εάν το iPhone 14 εφαρμόσει αυτήν τη μέθοδο φόρτισης, θα χάσει τελικά το καλώδιο Lightning, το οποίο ήταν το προσάρτημα των τηλεφώνων της Apple από το iPhone 5.

Όλα τα iPhone του 2022 θα υποστηρίζουν το 5G

Η ίδια φήμη από τον Kuo υποδηλώνει ότι κάθε τηλέφωνο στη σειρά της Apple έως το 2022 θα έχει 5G. Η σειρά iPhοne 12 καθιέρωσε το 5G σε όλα τα κορυφαία τηλέφωνα της Apple – με τις συσκευές χαμηλότερου κόστους να αναμένεται να αναβαθμιστούν αργότερα.

Τι άλλο περιμένουμε από το iPhone 14

Δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα κοστίσουν τα iPhone 13, θα βασιστούμε σε εικασίες για τις τιμές του iPhone 14. Θα χρησιμοποιήσουμε κυρίως τις τιμές του iPhone 12 για να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας.

Το λιγότερο ακριβό iPhone 14 mini μπορεί να είναι το πιο προσιτό μοντέλο και θα μπορούσε να ξεκινά από την τιμή των 699 δολάρια (η τιμή του iPhοne 12 mini). Ομοίως, το τυπικό iPhone 14 μπορεί να κοστίζει 799 δολάρια αν η τιμή του κυμανθεί σύμφωνα με το κόστος του iPhone 12.

Η τιμή του iPhοne 14 Pro θα μπορούσε να ξεκινά από 999 δολάρια, όπου ξεκινά το κόστος του iPhone 12 Pro. Το iPhοne 14 Pro Max μπορεί τότε να ξεκινά από 1.099 δολάρια, όπως το iPhone 12 Pro Max.

Φυσικά, αυτές οι τιμές θα μπορούσαν να αλλάξουν αν η Apple βρει έναν λόγο για να αυξήσει τις τιμές της – θα μπορούσαν να υπάρχουν νέες λειτουργίες που θα δικαιολογούν την αύξηση των τιμών.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhοne 14 είναι επίσης ένα μυστήριο: Η Apple τείνει να λανσάρει τα τηλέφωνα της στο τρίτο τρίμηνο του έτους και περιμένουμε τα τηλέφωνα να αποκαλυφθούν επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2022 πριν φτάσουν στην αγορά τον Οκτώβριο του 2022.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS