ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft Teams αποκτά το νέο χαρακτηριστικό "Dynamic View"

Το Microsoft Teams αποκτά το νέο χαρακτηριστικό “Dynamic View”

Το Microsoft Teams αποκτά μια νέα δυνατότητα που θα συμβάλει στη βελτίωση της ορατότητας των slides και των ομιλητών κατά τη διάρκεια των meetings. Το νέο χαρακτηριστικό, που ονομάζεται Dynamic View, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Teams για desktop τον Μάρτιο. Θα βελτιωθεί η αφοσίωση των χρηστών στα group meetings αφού θα προσαρμόζεται αυτόματα το μέγεθος του κοινόχρηστου περιεχομένου (για παράδειγμα των παρουσιάσεων). Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την επιλογή να εμφανίζουν slides και ομιλητή σε μεγαλύτερα πλαίσια.

Teams

Αυτό θα προσφέρει βελτίωση στα meetings στην υπάρχουσα έκδοση της εφαρμογής Teams desktop, η οποία εμφανίζει μόνο τον παρουσιαστή ή τον συμμετέχοντα σε ένα μικρό πλαίσιο όταν κοινοποιείται περιεχόμενο σε μια συνάντηση.

Η Microsoft δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο LinkedIn για να δείξει τη νέα δυνατότητα που προσαρμόζει δυναμικά το κοινόχρηστο περιεχόμενο και τους βασικούς ομιλητές.

Μια άλλη νέα δυνατότητα των Teams meetings που έρχεται τον Φεβρουάριο είναι τα προσαρμοσμένα layouts. Η Microsoft παρουσίασε αυτήν τη δυνατότητα τον Σεπτέμβριο μαζί με νέα φόντα για το Together Mode – μια λειτουργία που χρησιμοποιεί το AI για να τμηματοποιήσει τα πρόσωπα των συμμετεχόντων στα meetings και να τα τοποθετήσει σε μια κοινόχρηστη εικονική αίθουσα, όπως ένα αμφιθέατρο, καφετέρια ή αίθουσα συνεδριάσεων.

Η Microsoft ανέπτυξε το Together Mode για να προσφέρει λίγη διασκέδαση στους ανθρώπους που εργάζονται από το σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 και κάνουν πραγματικά ατελείωτα meetings. Οι ερευνητές της Microsoft πιστεύουν ότι θα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο χαρούμενοι και θα μειώσει την κόπωση από τα video-meetings που μπορούν πραγματικά να γίνουν εξαντλητικά.

Η προσαρμοσμένη διάταξη αφορά την παροχή ενός πιο δυναμικού τρόπου προβολής περιεχομένου, αλλά επιτρέπει επίσης στους ομιλητές να τραβήξουν την προσοχή του κοινού τους στο περιεχόμενο με το πρόσωπο τους και τις χειρονομίες τους, χωρίς να κάνουν τον θεατή να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο περιεχόμενο και τον ομιλητή.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS