ΑρχικήinetJeff Bezos: Παίρνει και πάλι την πρωτιά από τον Elon Musk

Jeff Bezos: Παίρνει και πάλι την πρωτιά από τον Elon Musk

Σύμφωνα με το Forbes, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, κατέκτησε και πάλι τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον Διευθύνωντα Σύμβουλο της Tesla, Elon Musk.

Elon Musk

Ο Musk σημείωσε πτώση της αξίας της περιουσίας του, κατά 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια την Τρίτη, καθώς οι μετοχές της Tesla έκλεισαν στα 796,22 $, παρουσιάζοντας πτώση πάνω από 2,4%. Ο 49χρονος επιχειρηματίας είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον Jeff Bezos τον Ιανουάριο και να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, λόγω της αυξανόμενης τιμής της Tesla και του γενναιόδωρου πακέτου πληρωμών του.

Ωστόσο ο Elon Musk έδωσε ξανά τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο στον Jeff Bezos, τόσο γρήγορα όσο ανέβηκε και στην κατάταξη. Μέχρι τον περασμένο μήνα, ο Bezos ήταν ο πλουσιότερος στον κόσμο από το 2017.

Jeff Bezos

Ο προσωπικός πλούτος του ιδρυτή της Amazon, ο οποίος οφείλεται κυρίως στο απόθεμα της Amazon, έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια μαζί με την τιμή της μετοχής της εταιρείας. Ο Bezos συνέχισε να σημειώνει νέα ορόσημα πλούτου. Τον περασμένο Αύγουστο, έγινε το πρώτο άτομο που είδε την καθαρή αξία του να ξεπερνά τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια και το 2018 έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο στην πρόσφατη ιστορία, όταν ο προσωπικός του πλούτος ανέβηκε πάνω από 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Bezos έγινε και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο λίγο πριν εγκαταλείψει τη θέση του αργότερα φέτος. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Bezos ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει το τιμόνι της εταιρείας στον κορυφαίο αφεντικό cloud της Amazon, Andy Jassy. Ο Bezos αναμένεται να συνεχίσει να παρακολουθεί την εταιρεία που ίδρυσε, αλλά θα έχει περισσότερο χρόνο να επικεντρωθεί σε άλλα έργα, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας πυραύλων Blue Origin και της The Washington Post, καθώς και φιλανθρωπικές ενέργειες μέσω του Bezos Earth Fund και του Amazon Day 1 Fund.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS