ΑρχικήyoutubeΠτώση σημειώθηκε στην αξία του Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων

Πτώση σημειώθηκε στην αξία του Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων

Η αξία του Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων μειώθηκε στις 25 Νοεμβρίου, γεγονός που πυροδοτεί σενάρια σχετικά με τη διάρκεια της έκρηξης των κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, το Bitcoin υποχώρησε έως και 8,7%, από τις αρχές Αυγούστου, ενώ άλλα ψηφιακά νομίσματα όπως το Ethereum επίσης σημείωσαν πτώση.

Οι αναλυτές ανέφεραν ότι η κερδοφορία μετά το πρόσφατο ράλι και οι εικασίες σχετικά με αυστηρότερους κανονισμούς, ήταν μεταξύ των λόγων που προκάλεσαν την πτώση. Ακόμα και με την υποχώρηση, το Bitcoin διπλασιάστηκε φέτος. Το Bitcoin έπεσε 7% στις 8:01 π.μ. στο Λονδίνο στα 17.555 $, ενώ το Ethereum σημείωσε πτώση πάνω από 10%, φτάνοντας περίπου τα 514$.

Η ανησυχία σχετικά με την πιθανότητα αυστηρότερων κανονισμών για τα κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ, καθώς και τη λήψη κερδών, βοηθούν στην εξήγηση της πτώσης των τιμών που παρατηρήθηκε χθες στα περισσότερα σημαντικά ψηφιακά νομίσματα, δήλωσε ο Ryan Rabaglia, παγκόσμιος επικεφαλής συναλλαγών στη μεσιτεία OSL του Χονγκ Κονγκ.

Πτώση σημειώθηκε στην αξία του Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων
Πτώση της αξίας του Bitcoin και άλλων ψηφιακών νομισμάτων

Οι υποστηρικτές των ψηφιακών νομισμάτων αναφέρουν ότι η τρέχουσα εστίαση στα κρυπτονομίσματα συγκριτικά με τρία χρόνια πριν είναι διαφορετική λόγω του αυξανόμενου θεσμικού ενδιαφέροντος, για παράδειγμα από τις εταιρείες “Fidelity Investments” και “JPMorgan Chase & Co”.

Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα, η Van Eck Associates Corp. κυκλοφόρησε ένα χαρτοφυλάκιο ανταλλαγής Bitcoin στο χρηματιστήριο Deutsche Boerse Xetra. Ακόμη, η PayPal Holdings Inc. δήλωσε τον Οκτώβριο ότι θα επιτρέψει στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα.

Bitcoin-ψηφιακά νομίσματα

Υπάρχει επίσης μια φήμη γύρω από το Ethereum, το blockchain που χρησιμοποιείται πιο ενεργά στον κόσμο, το οποίο έχει ρυθμιστεί για αναβάθμιση δικτύου που θα του επέτρεπε να επεξεργαστεί έναν παρόμοιο αριθμό συναλλαγών με τις Mastercard Inc. και Visa Inc. Η μετάβαση στο νέο σύστημα θα μπορούσε να περιορίσει τη συνολική προσφορά του Ethereum, του οποίου η τιμή έχει τετραπλασιαστεί φέτος.

Ο Vijay Ayyar, επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης στη Luno της Σιγκαπούρης, τόνισε ότι αναμένει πως το Bitcoin θα σταθεροποιηθεί και θα επιτύχει τα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό θα ακολουθηθεί από μεγαλύτερη πτώση του κρυπτονομίσματος.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS