ΑρχικήReviewsFossil και Michael Kors λανσάρουν νέα ανανεωμένα smartwatches Gen 5E

Fossil και Michael Kors λανσάρουν νέα ανανεωμένα smartwatches Gen 5E

Fossil και Michael Kors λανσάρουν νέα ανανεωμένα smartwatches Gen 5E.

Fossil Michael Kors

Η Fossil ενδέχεται να μην είναι έτοιμη να ανακοινώσει την νέα σειρά smartwatch Gen 6, επειδή δεν έχει ακόμη τελειώσει με την σειρά Fossil Gen 5E. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με την εταιρεία Michael Kors για να κυκλοφορήσει τα νέα premium smartwatches Access Gen 5E.

Το πρώτο smartwatch μπαίνει στην σειρά των ρολογιών του Michael Kors Darci. Διαθέτει μια εξαιρετική κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα μπρασελέ 7 σειρών. Θα είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα – με μια τέταρτη επιλογή, το ασημί να αναμένεται να διατεθεί μόνο σε ορισμένες χώρες.

Το δεύτερο smartwatch MKGO εστιάζει περισσότερο στα σπορ, με θήκη από αλουμίνιο και λουράκι δύο κομματιών από σιλικόνη που εφαρμόζει πάρα πολύ καλά στον καρπό σας – σίγουρα θα σας βολέψει πάρα πολύ όταν θα πηγαίνετε για τρέξιμο. Αυτό το μοντέλο θα προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς.

Τόσο το Darci όσο και το MKGO διαθέτουν παρόμοιες προδιαγραφές με τα τυπικά smartwatches Gen 5, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης AMOLED 1,19″, 1 GB μνήμης RAM και 4 GB αποθήκευσης. Μία από τις μόνες αξιοσημείωτες διαφορές, εκτός από το σχεδιασμό τους, είναι η ελαφρά αύξηση του μεγέθους της κάσας από 42mm έως 43mm.

Το μέγεθος του lug είναι επίσης 20mm (είναι ουσιαστικά το φάρδος της μπαρέτας όπως ονομάζεται), το οποίο βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στα τυπικά πλάτη (18mm και 22mm) των lug στα Gen 5E, οπότε δεν είστε τυχεροί σε περίπτωση που θέλετε να προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε με μερικά από τα καλύτερα λουριά για το Fossil Gen 5E.

Το Michael Kors Access Gen 5E MKGO θα κυκλοφορήσει στην τιμή των $ 250 του τυπικού Gen 5E, ενώ το smartwatch Darci θα είναι πιο premium επιλογή και θα κοστίζει 350 $.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS