ΑρχικήReviewsΗ Tesla κυκλοφόρησε βίντεο του επταθέσιου Model Y

Η Tesla κυκλοφόρησε βίντεο του επταθέσιου Model Y

Η Tesla κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο του επταθέσιου Model Y, αλλά δεν δείχνει κάποιον να κάθεται στην τρίτη σειρά των καθισμάτων.

Tesla

Επταθέσιο Tesla Model Y

Την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το Model Y Standard Range RWD της Tesla και την επιλογή του να είναι επταθέσιο.

Η Tesla είχε υποσχεθεί μια επταθέσια έκδοση του Model Y από τον Μάρτιο του 2019. Το ότι μια τρίτη σειρά θα χωράει στο μικρό SUV εξέπληξε πολλούς, αλλά η Τesla είπε ότι κάτι τέτοιο ήταν βιώσιμο.

Το Model Y τέθηκε σε παραγωγή στις αρχές του 2020, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία επικεντρώθηκε σε άλλες εκδόσεις του ηλεκτρικού SUV.

Τώρα, η Tesla ξεκινά την παραγωγή ενός επταθέσιου Model Y, η οποία κοστίζει 3.000 $ (2,500 ευρώ) και η αυτοκινητοβιομηχανία απαριθμεί μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν το νέο εσωτερικό:

  • Τρίτη σειρά με καθίσματα για δύο άτομα
  • Εύκολη είσοδος στην τρίτη σειρά
  • Φόρτιση USB-C στην τρίτη σειρά
  • Συρόμενη δεύτερη σειρά με ρυθμιζόμενες πλάτες ασφαλείας
  • Αναδίπλωση της δεύτερης και της τρίτης σειράς για μέγιστο αποθηκευτικό χώρο

Είχαμε δει μερικές εικόνες της τρίτης σειράς καθισμάτων του Model Y, αλλά αυτό ήταν πριν από περίπου από ένα χρόνο και η Τesla από τότε δεν είχε παρουσιάσει νέες εικόνες μέχρι που το έκανε πρόσφατα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε μερικές φωτογραφίες του οχήματος την περασμένη εβδομάδα.

Βίντεο του επταθέσιου Tesla Model Y

Με τις λίγες φωτογραφίες που κυκλοφόρησε η Τesla, μπορούμε να πούμε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δημιουργήσει την τρίτη σειρά με τα καθίσματα που υποσχέθηκε. Βέβαια το βίντεο μας δίνει μια καλύτερη εικόνα όλου του σχεδιασμού.

Η Tesla δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα το βίντεο στα επίσημα κανάλια της, αλλά ορισμένοι αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της Tesla μοιράζονται το βίντεο με πιθανούς αγοραστές του οχήματος:

Παρόλο που το βίντεο μας δίνει μια καλύτερη εικόνα της τρίτης σειράς του Model Y, η Τesla δεν έδειξε κανέναν να κάθεται στην τρίτη σειρά όπως έκανε στη δεύτερη.

Πολλοί θαυμαστές έχουν επισημάνει ότι το πίσω μέρος φαίνεται εξαιρετικά μικρό για «7 ενήλικες». Αρχικά, ο ιστότοπος της Tesla ανέφερε ότι η επιλογή των επτά θέσεων θα ταιριάζει σε «7 ενήλικες», αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία έχει πλέον ενημερώσει τον ιστότοπό της για να γράψει «7 άτομα». Αυτό είναι πιθανώς πιο ακριβές, καθώς η τρίτη σειρά είναι σίγουρα πιο κατάλληλη για παιδιά – καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS