ΑρχικήHow ToΠώς μπορείτε να δείτε όλα τα Instagram stories σας πάνω σε χάρτη;

Πώς μπορείτε να δείτε όλα τα Instagram stories σας πάνω σε χάρτη;

Δεδομένου ότι τα Instagram stories σας εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε προηγούμενα clips. Τώρα όμως, το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε τα stories σας πάνω σε χάρτη, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά με βάση το πού τα τραβήξατε. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ακουλουθήσετε κάποια απλά και γρήγορα βήματα.

Αρχικά, ενημερώστε την εφαρμογή του Instagram στο App Store (iPhone) ή στο Google Play Store (Android). Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram και μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ, πατώντας την εικόνα προφίλ που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας.

Instagram stories

Πατήστε το hamburger μενού επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, πατήστε “Αρχειοθέτηση”. Εδώ, θα βρείτε όλα τα stories που έχετε δημιουργήσει. Η πρώτη ενότητα τα απαριθμεί απλώς με χρονολογική σειρά.

Πώς μπορείτε να δείτε όλα τα Instagram stories σας πάνω σε χάρτη;

Η μεσαία καρτέλα διαθέτει μια προβολή ημερολογίου που σας επιτρέπει να βρείτε stories βάσει της δημοσίευσής τους. Όταν πατάτε μια ημερομηνία, το Instagram φορτώνει όλα τα stories που δημοσιεύσατε εκείνη την ημέρα.

Πώς μπορείτε να δείτε όλα τα Instagram stories σας πάνω σε χάρτη;

Η τελευταία ενότητα δείχνει έναν παγκόσμιο χάρτη με καρφίτσες στις τοποθεσίες που συνδέονται με τα stories σας. Μπορείτε να πατήσετε για να δείτε περισσότερα από αυτά ταυτόχρονα ή να πατήσετε για σάρωση εικόνων και βίντεο σε στενότερη περιοχή. Όταν κάνετε zoom, το Instagram κατηγοριοποιεί αυτόματα τις στοίβες φωτογραφιών και βίντεο στις ακριβείς συντεταγμένες τους.

Το Instagram δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα του αρχείου εικόνας. Αντίθετα, βασίζεται στην ετικέτα τοποθεσίας που μπορείτε να προσθέσετε στα stories σας. Τα stories που δεν διαθέτουν αυτήν την ετικέτα δεν θα είναι ορατά στον χάρτη.

Πώς μπορείτε να δείτε όλα τα Instagram stories σας πάνω σε χάρτη;

Εάν θέλετε να καρφιτσώσετε μόνιμα μια συλλογή φωτογραφιών και βίντεο από μια τοποθεσία, αγγίξτε τα στον χάρτη και μετά πατήστε “Επισήμανση” στο κάτω μέρος. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την τοποθεσία και πατήστε “Προσθήκη”. Αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμα ακριβώς κάτω από την περιγραφή του προφίλ σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Instagram παρείχε ένα παρόμοιο χάρτη προβολής για τις μόνιμες φωτογραφίες και τα βίντεό σας, αλλά καταργήθηκε πριν από χρόνια.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS