Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 08:09
Αρχική How To Πώς να κατεβάσετε τα δικά σας βίντεο από το YouTube

Πώς να κατεβάσετε τα δικά σας βίντεο από το YouTube

Το YouTube διευκολύνει τη μεταφόρτωση των βίντεο. Η λήψη τους είναι μια άλλη ιστορία. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο έχετε ανεβάσει ποτέ στο YouTube.

YouTube

Τρόπος λήψης ενός YouTube βίντεο

Από την αρχική σελίδα του YοuTube, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Εάν δεν βλέπετε την εικόνα του προφίλ σας Google, θα πρέπει να συνδεθείτε.

Κοντά στην κορυφή της λίστας, κάντε κλικ στην επιλογή “YοuTube Studio”.

Επιλέξτε “Videos” από την πλευρική γραμμή στα αριστερά.

Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από οποιοδήποτε βίντεο για να εμφανιστεί ένα μενού. Κάντε κλικ στο «Options» στο τέλος του μενού (οι τρεις κάθετες κουκκίδες).

Κάντε κλικ στην επιλογή “Download”. Το YοuTube θα πρέπει αμέσως να ξεκινήσει τη λήψη μιας έκδοσης mp4 του μεταφορτωμένου βίντεο.

Για όσους θέλουν να κατεβάσουν ένα ή δύο βίντεο, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Αλλά αν έχετε μια βιβλιοθήκη εκατοντάδων, ίσως χιλιάδων μεταφορτωμένων βίντεο, υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Πώς να κατεβάσετε πολλαπλά όλα τα βίντεο YouTube ταυτόχρονα

Για να κατεβάσετε όλα τα βίντεό σας στο YouTube ταυτόχρονα, μεταβείτε στο Google Takeout. Εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας Google. Μπορείτε να εξάγετε τα πάντα, από αρχεία διαμόρφωσης Android στο ιστορικό αναζήτησής σας από ένα μέρος.

YouTube

Κάντε κλικ στην επιλογή “Deselect All”, υποθέτοντας ότι είναι μόνο βίντεο του YouTube που σας ενδιαφέρουν.

YouTube

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας. Εκεί θα βρείτε το “YouTube and YouTube Music”. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα σε αυτήν την επιλογή.

YouTube

Κάντε κλικ στην επιλογή “All YouTube Data Included” για να ανοίξετε μια λίστα με τα αρχεία που μπορείτε να εξαγάγετε.

YouTube

Επιλέξτε ή αποεπιλέξτε τι θέλετε να αποθηκεύσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιλέξουμε “Deselect All” και απλώς επιλέξτε την επιλογή στο κάτω μέρος για “Videos”. Κάντε κλικ στο “OK” για να κλείσετε το παράθυρο.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Next Step”.

YouTube

Επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης και το “export frequency”. Η Google μπορεί να σας στείλει έναν σύνδεσμο λήψης για τα βίντεό σας ή υπάρχει η επιλογή να τα αποθηκεύσετε αυτόματα μέσα στο Google Drive, το Dropbox ή άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε «Export Once» ή «Export Every 2 Months For 1 year» από αυτό το μενού.

YouTube

Επιλέξτε έναν τύπο αρχείου και το μέγεθος της λήψης σας. Εάν έχετε πολλά βίντεο, έχετε την επιλογή να τα χωρίσετε σε αρχεία τόσο μικρά όσο το 1 GB. Οι τύποι αρχείων περιλαμβάνουν .zip και .tgz.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Create Export” για να ολοκληρώσετε την διαδικασία. Η Google θα προετοιμάσει τα βίντεο και θα σας προσφέρει έναν σύνδεσμο λήψης.

Το YouTube δεν προσφέρει έναν επίσημο τρόπο λήψης βίντεο YouTube άλλων ατόμων – εκτός εάν θέλετε να τα κατεβάσετε εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή YouTube για να τα παρακολουθήσετε αργότερα. Αυτό απαιτεί την συνδρομή του YouTube Premium.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

Hackers από το Βιετνάμ χρησιμοποιούν νέο macOS backdoor

Οι ερευνητές της Trend Micro έχουν εντοπίσει ένα νέο macOS backdoor που πιστεύουν ότι χρησιμοποιείται από τη hacking ομάδα του Βιετνάμ, OceanLotus.

Διευθυντής εταιρείας μάρκετινγκ αποκλείστηκε απ’τα καθήκοντά του επειδή πραγματοποίησε ενοχλητικές κλήσεις

Στον διευθυντή μιας εταιρείας μάρκετινγκ απαγορεύτηκε να ασκήσει το επάγγελμά του σε αυτή την θέση για έξι χρόνια, καθώς φέρεται να πραγματοποίησε...

AstraZeneca: Βορειοκορεάτες hackers επιτέθηκαν στην εταιρεία

Το προσωπικό της βρετανικής εταιρείας βιοφαρμακευτικών προϊόντων AstraZeneca, η οποία διεξάγει κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό, που ανέπτυξε από κοινού...

Δύο στα επτά email που στάλθηκαν κατά το Black Friday ήταν κακόβουλα!

Ειδικοί ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι δύο στα επτά email που στάλθηκαν την ημέρα του Black Friday ήταν κακόβουλα. Η Vade Secure ισχυρίζεται ότι...

Η APT ομάδα πίσω από την επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε με νέες επιθέσεις

Σύμφωνα με την Check Point, η APT ομάδα πίσω από την hacking επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε. Οι ερευνητές ασφαλείας της εταιρείας αποκάλυψαν...

Να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Password Manager μου;

Στην εποχή μας, που ο καθένας διαθέτει πολλούς λογαριασμούς, η χρήση ενός Password Manager είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε...

Ιταλία: Χάκερς έκλεψαν 800.000€ από 35 ATM με Black Box επίθεση!

Χάκερς έκλεψαν χρήματα από τουλάχιστον 35 ATM που λειτουργούν σε τράπεζες στην Ιταλία, με μια νέα τεχνική Black Box επίθεσης. Οι καραμπινιέρι...

Hacker πουλά email credentials που ανήκουν σε υψηλόβαθμα στελέχη

Ένας hacker πουλά credentials για λογαριασμούς email που ανήκουν σε εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη (C-level) εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Kaspersky: Μικρότερο το κόστος παραβιάσεων για επιχειρήσεις που είναι ειλικρινείς

Όπως αποκάλυψε μία νέα έρευνα της Kaspersky, όσες επιχειρήσεις αποκαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα παραβίασης, έχουν 40% λιγότερες οικονομικές ζημιές.

Κομητεία της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα στους χάκερς του DoppelPaymer ransomware

Η κομητεία Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα σε χάκερς που μόλυναν τα συστήματά της με το DoppelPaymer ransomware το προηγούμενο Σαββατοκύριακο....