Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, 04:35
Αρχική How To Πώς θα διαγράψετε αυτόματα το Google λογαριασμό σας;

Πώς θα διαγράψετε αυτόματα το Google λογαριασμό σας;

Σε περίπτωση που διαθέτετε έναν λογαριασμό Google, όμως για κάποιο λόγο θέλετε να τον διαγράψετε επειδή δεν επιθυμείτε να τον χρησιμοποιείτε πλέον, έχετε αυτή τη δυνατότητα.

Google

Η Google δημιούργησε ένα εργαλείο που ονομάζεται Inactive Account Manager, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τον Λογαριασμό σας στη Google για τη στιγμή που δεν θα τον χρησιμοποιείται πλέον.

Σας επιτρέπει επίσης να αποφασίσετε τι θα απογίνουν τα δεδομένα σας. Μπορείτε να επιλέξετε αξιόπιστες επαφές που θα ειδοποιηθούν αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον Λογαριασμό σας στη Google. Θα μπορούσαν να κατεβάσουν τα δεδομένα σας εάν το επιτρέψετε εκ των προτέρων.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τον Λογαριασμό σας στη Google αφού σταματήσετε να τον χρησιμοποιείτε.

  1. Συνδεθείτε στο Google λογαριασμό σας και μεταβείτε στην ενότητα My Account. Κάντε κλικ στο Data and personalization στο αριστερό παράθυρο.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε την ενότητα Download, delete, ή make a plan για τα δεδομένα σας.
  3. Κάντε κλικ στο Δημιουργία προγράμματος για το λογαριασμό σας για να χρησιμοποιήσετε τη Inactive Account Manager.
  4. Κάντε κλικ στο Έναρξη για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αυτόματης διαγραφής του λογαριασμού σας. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το χρονικό διάστημα μετά το οποίο η Google θα πρέπει να θεωρήσει τον λογαριασμό σας ανενεργό. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από 3 έως 18 μήνες. Επίσης, πρέπει να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email και ένα email ανάκτησης. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις λεπτομέρειες για να επικοινωνήσει μαζί σας προτού διαγράψει τον λογαριασμό σας.
  5. Κάντε κλικ στο Επόμενο για να συνεχίσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε έως και 10 αξιόπιστες επαφές που θα ειδοποιηθούν. Μπορείτε να τους επιτρέψετε να κατεβάσουν τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αυτόματες απαντήσεις για άτομα που σας στέλνουν email κατά την περίοδο αδράνειας. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι προαιρετικές.
  6. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
  7. Το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα είναι να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας Google για αυτόματη διαγραφή. Ενεργοποιήστε το κουμπί επιλογής με την ένδειξη “Yes, delete my inactive Google Account“.
  8. Κάντε κλικ στο Review Plan.
  9. Μετά από αυτό, ρίξτε μια ματιά στις ανενεργές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Confirm Plan για να το κάνετε μόνιμο. Η Google θα επικοινωνήσει μαζί σας ένα μήνα πριν ο λογαριασμός σας καταστεί ανενεργός. Και ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί αυτόματα μετά από τρεις μήνες από την ημέρα που επισημαίνεται ως ανενεργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

Πως να πραγματοποιήσετε μια κλήση Facetime Audio

Έχετε κουραστεί από τις κλήσεις κινητής τηλεφωνίας χαμηλής ποιότητας; Χάρη στο FaceTime, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις υψηλής ανάλυσης αν χρησιμοποιείτε iPhone, iPad,...

Πώς θα προσθέσετε ειδικά εφέ στα μηνύματα του Instagram

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κάνετε τα άμεσα μηνύματα του Instagram πιο εντυπωσιακά; Όπως κάθε άλλη δυνατότητα του Instagram, μπορείτε να προσθέσετε ειδικά...

Μόνο 270 διευθύνσεις είναι υπεύθυνες για το 55% του συνόλου της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Οι κυβερνοεγκληματίες που διατηρούν τα χρήματά τους σε κρυπτονομίσματα τείνουν να «ξεπλένουν» χρήματα μέσω ενός μικρού συνόλου διαδικτυακών υπηρεσιών, σύμφωνα με την...

Twitter: Έρχονται τα φωνητικά μηνύματα! Πώς θα τα στέλνουμε;

Το Twitter θα υποστηρίζει σύντομα φωνητικά μηνύματα τόσο στην iOS όσο και στην Android εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να στέλνετε...

Πως να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth σε ένα Nintendo Switch

Το Nintendo Switch διαθέτει υποδοχή ακουστικών. Ωστόσο, τα περισσότερα ακουστικά έχουν γίνει ασύρματα οπότε θα χρειαστείτε έναν τρόπο για να συνδέσετε αυτά...

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Telegram, πρέπει να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Με αυτό τον τρόπο, το Telegram επικυρώνει την...

Google Assistant: Πώς μπορείτε να διαγράψετε τις ηχογραφήσεις σας;

Το Google Assistant μπορεί να σας διευκολύνει πολύ στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, συνεπάγεται και κάποια ζητήματα ως προς το απόρρητο, καθώς όσα...

Microsoft: Office 2021 / Office LTSC έρχονται το δεύτερο εξάμηνο του 2021

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 το Microsoft Office Long Term Servicing Channel (LTSC) και το Office 2021, για...

Πώς να δημιουργήσετε με γρήγορο τρόπο QR codes με το Bing

Αν χρειαστεί ποτέ να δημιουργήσετε έναν QR code, αλλά δεν ξέρετε πως, η Microsoft διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο διαθέσιμο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα...

Brave: Διέρρευσαν διευθύνσεις onion σε DNS traffic

Η λειτουργία Tor που περιλαμβάνεται στον Brave web browser, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε .onion dark web domains μέσα σε...