ΑρχικήHow ToΤρόπος εξαγωγής των δεδομένων σας από το Google Fit

Τρόπος εξαγωγής των δεδομένων σας από το Google Fit

Το Google Fit διαθέτει μια σειρά από δεδομένα υγείας τα οποία καταγράφετε/συγκεντρώνετε για μήνες ή ακόμη και χρόνια χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο σας, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να δημιουργείτε συχνά αντίγραφα ασφαλείας. Με το εργαλείο εξαγωγής δεδομένων της Google, το Takeout, μπορείτε να εξαγάγετε ένα αντίγραφο των δεδομένων του Google Fit μέσα σε λίγα λεπτά. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Google Fit

Μεταβείτε στον ιστότοπο του Google Takeout και συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στη συντόμευση “Deselect All” εάν ενδιαφέρεστε μόνο για το Fit και δεν θέλετε το αρχείο να περιλαμβάνει αντίγραφα των δεδομένων σας από τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google.

Google Fit

Αναζητήστε το “Fit” στη λίστα και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα του.

Κάντε κλικ στο κουμπί “All Fit Data Included” για να επιλέξετε αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων των δραστηριοτήτων σας, των ημερήσιων περιλήψεων των περιόδων σύνδεσης ή και των δύο. Η επιλογή “Multiple Formats” θα σας πει σε ποια μορφή η Google θα αρχειοθετήσει τα δεδομένα σας στο Fit.

Google Fit

Τώρα, κάντε scroll προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί “Next Step”.

Εδώ, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να επιλέξετε πώς θέλετε η Google να σας παραδίδει το αρχείο αρχειοθέτησης, να ρυθμίζει τις αυτόματες εξαγωγές κάθε δύο μήνες, τον τύπο και το μέγεθος του αρχείου.

Google Fit

Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή αυτών των ρυθμίσεων, επιλέξτε “Create Export”.

Η Google θα ξεκινήσει να εξαγάγει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας στο Fit. Δεν χρειάζεται να περιμένετε, καθώς η Google θα σας ενημερώσει μέσω email όταν τελειώσει. Ανάλογα με το πόσα δεδομένα έχετε συγκεντρώσει στο Fit, αυτό μπορεί να διαρκέσει ημέρες ή και εβδομάδες.

Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε το αίτημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με την επιλογή “Cancel Export”.

Όταν η Google ολοκληρώσει τη δημιουργία ενός αντιγράφου των δεδομένων σας, θα λάβετε ένα email με το θέμα, “Your Google data is ready to download”.

Μέσα σε αυτό το email, κάντε κλικ στο κουμπί “Download Your Files” για πρόσβαση στο αρχείο αρχειοθέτησης σας. Συνδεθείτε ξανά με τα Google credentials σας για επιβεβαίωση.

Θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα “Manage Your Exports” και το αρχείο θα ξεκινήσει αυτόματα τη λήψη. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να αρπάξετε με μη αυτόματο τρόπο το αρχείο κάνοντας κλικ στο κουμπί “Download” δίπλα στο Fit export entry στη λίστα.

Ο φάκελος ZIP που έχετε λάβει θα έχει ένα έγγραφο “archive_browser.html” που θα σας επιτρέψει να διαβάσετε εύκολα όλα τα δεδομένα υγείας. Δεν θα μπορείτε να διαβάσετε απευθείας πληροφορίες, επειδή τα αρχεία θα είναι σε μορφή TCX ή CSV.

Με το Takeout, μπορείτε επίσης να εξάγετε δεδομένα από άλλες υπηρεσίες Google, όπως το Gmail.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS