ΑρχικήinetMineCraft: όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν λογαριασμό Microsoft για να...

MineCraft: όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν λογαριασμό Microsoft για να παίξουν

Η κατασκευάστρια εταιρεία του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού MineCraft, η Mojang, ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης ότι από τις αρχές του επόμενου έτους, όλοι οι χρήστες του παιχνιδιού θα πρέπει να αποκτήσουν λογαριασμό Microsoft για να συνεχίσουν να παίξουν.

Minecraft

Για τους χρήστες του MineCraft, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μεταφερθούν από τον υπάρχοντα λογαριασμό τους στη Mojang, η οποία αγοράστηκε από τη Microsoft το 2014 έναντι 17,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Προχωρώντας, όλα τα παιχνίδια μας θα απαιτήσουν έναν λογαριασμό Microsoft για να παίξουν, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης του Minecraft για Java», δηλώνει η ανάρτηση στο blog του MineCraft.

Όπως ειπώθηκε στις συχνές ερωτήσεις, η Mojang δήλωσε ότι η αλλαγή προορίζεται για λόγους ασφάλειας και προστασίας:

«Αποφασίσαμε να απομακρυνθούμε από τους παλαιούς λογαριασμούς για να προστατεύσουμε καλύτερα τους παίκτες μας, να αυξήσουμε τη συνολική ασφάλεια του λογαριασμού και να εισάγουμε νέες δυνατότητες ασφάλειας. Επειδή δεν μπορούμε να το κάνουμε με λογαριασμούς παλαιού τύπου, πήραμε την απόφαση να χρησιμοποιήσουμε λογαριασμούς Microsoft αντί να δημιουργήσουμε νέους από το μηδέν. Το μεγαλύτερο πρόσθετο όφελος στη μετεγκατάσταση του λογαριασμού σας είναι η επιλογή ενεργοποίησης του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Θα αναπτύξουμε πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τους παίκτες με την πάροδο του χρόνου.»

Η ανάρτηση σημειώνει ότι τα αυξημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν γονικούς ελέγχους και «αποκλεισμό συνομιλιών και προσκλήσεων.»

«Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, θα χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Microsoft για να συνδεθείτε στο Minecraft», εξηγεί η ανάρτηση. «Δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στη Mojang.»

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS