ΑρχικήHow ToFortnite: Εγκαταστήστε το ξανά στο iPhone ή το iPad σας!

Fortnite: Εγκαταστήστε το ξανά στο iPhone ή το iPad σας!

Εάν είχατε κατεβάσει στο παρελθόν το Fortnite, σε συσκευές της Apple όπως iPhone ή iPad, τότε είστε από τους λίγους τυχερούς.

fortnite iphone
Fortnite: Εγκαταστήστε το ξανά στο iPhone ή το iPad σας!

Μπορεί η Apple και η Google να αποφάσισαν να καταργήσουν το δημοφιλές παιχνίδι της Epic Games από το App Store και το Play Store, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι αδύνατο να κάνετε πλέον λήψη. Εάν είχατε εγκαταστήσει κάποια στιγμή στο παρελθόν το Fortnite, σε κάποια συσκευή της Apple, είτε iPhone ή iPad, πριν από την απαγόρευσή του, μπορείτε τώρα να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Αρχικά, εάν θέλετε να παίξετε την έκδοση για κινητά του Fortnite σε Android, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι με μη αυτόματο τρόπο. Είναι επίσης διαθέσιμο σε κατόχους smartphone και tablet Samsung Galaxy από το Galaxy Store.

Ξεκινήστε ανοίγοντας το «App Store» στο iPhone ή το iPad σας, χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη αναζήτηση της Apple εάν δεν μπορείτε να βρείτε το Fοrtnite στο smartphone ή το tablet σας.

Μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας, επιλέξτε τα «Αγορασμένα», και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή «Οι αγορές μου».

Τέλος, επιλέξτε την καρτέλα «Όχι σε αυτό το iPhone», αναζητήστε το «Fortnite» και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί της λήψης.

Fortnite: Εγκαταστήστε το ξανά στο iPhone ή το iPad σας!

Δυστυχώς, εάν το παιχνίδι δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, αυτό σημαίνει ότι δεν το έχετε κατεβάσει ποτέ πριν.

Μετά την επανεγκατάσταση της εφαρμογής στο iPhone ή το iPad σας, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Epic Games, να κατεβάσετε τα στοιχεία παιχνιδιού και να ξεκινήσετε να παίζετε.

Μη διστάσετε να διαγράψετε ξανά την εφαρμογή Fortnite από το iPhone ή το iPad σας, καθώς αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε να την κατεβάσετε ξανά, ακόμα κι αν έχει αφαιρεθεί από το App Store.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS