ΑρχικήinetGoogle: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε το Gmail και πολλές υπηρεσίες

Google: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε το Gmail και πολλές υπηρεσίες

Goοgle: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε το Gmail και πολλές υπηρεσίες: Η παγκόσμια διακoπή στη Google δημιούργησε προβλήματα επηρεάζοντας το Gmail, πολλές υπηρεσίες G Suite, και υπηρεσίες που τα χρησιμοποιούσαν.

google διακοπή
Google: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε το Gmail και πολλές υπηρεσίες

Η σελίδα κατάστασης των εφαρμογών της Goοgle ενημερώθηκε άμεσα για να επιβεβαιώσει ότι έλαβε αναφορές για κάποιο πρόβλημα με το Gmail και το Google Drive, ενώ μια γρήγορη ματιά στο Twitter ή στο DownDetector εμφανίζει χιλιάδες αναφορές για τη διακοπή τις τελευταίες ώρες.

Πολλοί από τους χρήστες ανέφεραν ότι έχουν προβλήματα κατά την αποστολή και τη λήψη email από τις 7:00 π.μ..

Στις 8:30 π.μ., η Google παρείχε μια ενημέρωση, λέγοντας ότι διερευνά τις αναφορές για τη διακοπή και το πρόβλημα του Gmail, ενώ ανέφερε ότι σύντομα θα δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Περίπου 40 λεπτά αργότερα, σε νέα δήλωση είπε ότι τα προβλήματα συνεχίζονται, όπως και οι έρευνες.

«Ερευνούμε αναφορές για κάποιο πρόβλημα με το Gmail. Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.»

Τη στιγμή της ανακοίνωσης, τα Gmail, Google Drive, Έγγραφα Google, Google Meet και Google Voice επισημάνθηκαν από την εταιρεία ότι αντιμετωπίζουν διακοπή λειτουργίας.

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι κατάφεραν να στείλουν email, αλλά στην προσπάθεια επισύναψης ενός αρχείου αντιμετώπισαν προβλήματα και μια αργή διαδικασία μεταφόρτωσης που, εάν ολοκληρωνόταν, οδηγούσε τελικά σε ένα μήνυμα σφάλματος που έλεγε ότι πρέπει να ελέγξουν το δίκτυο. Επίσης, φαίνεται να έχει επηρεαστεί και το Slack, η εφαρμογή που διευκολύνει τους υπαλλήλους να επικοινωνούν μεταξύ τους.

«Συνεχίζουμε να διερευνούμε αυτό το ζήτημα. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγες ώρες, αναφέροντας λεπτομερώς πότε αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα.»

Google: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε το Gmail και πολλές υπηρεσίες

Παρόμοια διακοπή είχε γίνει και τον Μάρτιο, όταν για περίπου δύο ώρες, η Google και οι κύριες υπηρεσίες της, όπως το Gmail, τα Έγγραφα Google και το YouTube ήταν εκτός λειτουργίας για χρήστες των ανατολικών ακτών των ΗΠΑ.

Η αιτία, όπως είπε αργότερα η Google, ήταν μια αποτυχία του δρομολογητή στην Ατλάντα, η οποία επηρέασε την κίνηση που δρομολογείται μέσω αυτής της περιοχής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS