ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Play Store σε λάπτοπ και...

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Play Store σε λάπτοπ και PC;

 Play Store

Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι βασίζονται στα smartphones τους, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα και γρήγορα για πολλές δραστηριότητες. Όσον αφορά στο λειτουργικό τους σύστημα, αυτά που συναντάμε σήμερα είναι το Android και το iOS. Το λειτουργικό σύστημα Android της Google είναι εξαιρετικά δημοφιλές και τροφοδοτεί την πλειοψηφία των συσκευών. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Android είναι η διαθεσιμότητα πολλών εφαρμογών στο Play Store. Το Google Play Store διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε παιχνίδια αλλά και εφαρμογές που σχετίζονται με το lifestyle, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη μουσική, τη φωτογραφία και πολλά άλλα. Το Play Store είναι προεγκατεστημένο στα smartphone, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό και μέσω του web browser στο λάπτοπ σας ή στο PC σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Play Store σε λάπτοπ και PC;

Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Google Play σε λάπτοπ ή PC. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω οποιουδήποτε web browser. Μόλις επισκεφτείτε το Google Play στον browser, θα πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το επίσημο Gmail ID με το οποίο έχετε συνδεθεί και στο smartphone σας. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των εφαρμογών που είναι κατεβασμένες στο smartphone σας. Επίσης, μπορείτε να δώσετε μια εντολή απευθείας από τον browser στο Play Store για την πραγματοποίηση λήψης οποιασδήποτε εφαρμογής στο smartphone σας. Έτσι λοιπόν έχετε πρόσβαση στο Google Play Store από λάπτοπ ή PC.

PC λάπτοπ

Πώς να κατεβάσετε και να τρέξετε το Google Play σε λάπτοπ και PC;

Όπως είπαμε και παραπάνω, δεν υπάρχει κανένας άμεσος τρόπος λήψης και εκτέλεσης του Play Store στο λάπτοπ ή το προσωπικό σας PC. Γι’ αυτό, θα χρειαστείτε έναν εξομοιωτή Android που προσομοιώνει συσκευές Android στον υπολογιστή ή το λάπτοπ σας. Είναι το ίδιο αποτελεσματικός με το smartphone και μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε και να εκτελούμε εφαρμογές σε επίπεδα API. Έτσι, τεχνικά, δεν χρειάζεται να έχουμε ένα smartphone όλη την ώρα εάν θέλουμε να δοκιμάσουμε την απόδοση οποιασδήποτε εφαρμογής.

Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εξομοιωτές Android στην αγορά. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς είναι οι NOX, Bluestacks και Andyroid. Μπορείτε να κατεβάσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους εξομοιωτές για να κάνετε λήψη του Google Play Store στον υπολογιστή σας.

Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν έχετε τον εξομοιωτή Bluestacks:

  •  Επισκεφτείτε οποιοδήποτε browser και κατεβάστε το αρχείο Bluestacks.exe.
  • Τρέξτε και εγκαταστήστε το αρχείο .exe και ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη
  • Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, τρέξτε τον εξομοιωτή
  • Τώρα θα πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα Gmail ID.
  • Κατεβάστε το Play Store
  • Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε εφαρμογές και να τις εγκαταστήσετε στο λάπτοπ ή το PC σας για να πάρετε μια ιδέα για την απόδοσή τους

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS