ΑρχικήyoutubeFortnite Chapter 2 Season 3: Οι μεγαλύτερες αλλαγές

Fortnite Chapter 2 Season 3: Οι μεγαλύτερες αλλαγές

Fortnite Chapter 2 Season 3_ Οι μεγαλύτερες αλλαγές: Οι αλλαγές στο δεύτερο κεφάλαιο του Fortnite Season 3 είναι μεγάλες. Ο χάρτης του Fortnite είναι σχεδόν αγνώριστος, υπάρχουν νέες προκλήσεις, νέα όπλα και πολλά άλλα. Το αποτυχημένο πείραμα στο τέλος του event της περασμένης σεζόν πλημμύρισε τον χάρτη, αφήνοντας τον μισό κάτω από το νερό και, ως αποτέλεσμα, υπάρχουν νέα σημεία ενδιαφέροντος, όπως καρχαρίες, ο Aquaman και πολλά άλλα. Οι αλλαγές όπλων και τα νέα Marauder NPC είναι μόνο η αρχή. Ακολουθούν οι 8 μεγαλύτερες αλλαγές στο Fortnite που πρέπει να γνωρίζετε.

1. Ο νέος χάρτης του Fortnite έχει βυθιστεί στο νερό

Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ο χάρτης. Οι παλιές τοποθεσίες όπως το Frenzy Farm και το Pleasant Park έχουν επανασχεδιαστεί και τώρα διαθέτουν σπίτια με φουσκωτά και υπάρχουν νέες τοποθεσίες για να ανακαλύψετε όπως το «The Fortilla», όπου θα βρείτε ένα από τα νέα θησαυροφυλάκια στο νησί.

2. Ολοκαίνουργιο Battlepass με νέες ανταμοιβές

Η κάθε σεζόν έρχεται με ένα νέο Battlepass και αυτό δεν έχει αλλάξει. Με τη σεζόν 3 να έχει θέμα το νερό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Aquaman είναι πλέον μέρος του σύμπαντος του Fortnite. Όπως και ο Deadpool την περασμένη σεζόν έρχεται με το δικό του σύνολο προκλήσεων που θα ξεκλειδώσουν με την πάροδο του χρόνου και η ολοκλήρωση τους θα σας επιβραβεύσει.

Fortnite
Fortnite Chapter 2 Season 3: Οι μεγαλύτερες αλλαγές

3. Οι καρχαρίες και οι δίνες είναι ένας νέος τρόπος να ταξιδέψετε στον χάρτη

Δεδομένου του νερού που υπάρχει γύρω του, δεν αποτελεί έκπληξη η άφιξη των καρχαριών στο νησί του Fortnite. Αυτά τα τεράστια θηρία περιφέρονται στα νερά, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο για μια περιστασιακή βουτιά, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλάμι ψαρέματος για να σας μεταφέρουν στον χάρτη πάνω στα θαλάσσια σκι. Όταν δεν λειτουργούν ως ταξί, μπορούν να καταστρέψουν διάφορες κατασκευές και να φτάσουν στην στεριά, επομένως προσέξτε όταν βρίσκεστε σε μικρά νησιά. Αν τους σκοτώσετε θα αποκτήσετε ένα καινούργιο όπλο. Εκτός από τους καρχαρίες πλέον υπάρχουν και οι δίνες, οι οποίες υπάρχουν παντού στον χάρτη και αν κολυμπήσετε πάνω από μία θα σας εκτοξεύσει στον αέρα και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα ανεμόπτερα σας.

4. Οι Marauders είναι νέα NPC που περιπλανιούνται στον χάρτη και ρίχνουν καλύτερο gear αν τους νικήσετε

Οι Marauders μοιάζουν σαν τους henchmen από την περασμένη σεζόν, αλλά είναι πολύ πιο ευκίνητοι, καθώς τηλεμεταφέρονται γύρω από τον χάρτη για να προκαλέσουν προβλήματα αντί να περιπολούν βάσεις. Εάν νικήσετε έναν Heavy Marauder θα λάβετε ένα Epic RPG. Ωστόσο, είναι αρκετά δυνατοί και εμφανίζονται σε μικρές ομάδες χωρίς προειδοποίηση, οπότε προσέξτε – εάν εμφανιστούν ενώ αντιμετωπίζετε έναν παίκτη, τα πράγματα μπορούν να γίνουν δύσκολα.

5. Νέα θησαυροφυλάκια και bosses για να νικήσετε

Τώρα που το νησί έχει αλλάξει, μερικά από τα bosses και τα θησαυροφυλάκια από την περασμένη σεζόν έχουν αντικατασταθεί. Έτσι, εάν θέλετε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα μυθικά όπλα στην season 3, θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτές τις τοποθεσίες:

  • The Authority –  Μπορεί να βρεθεί στο κέντρο του χάρτη του Fortnite και εκεί θα βρείτε την Jules. Εάν την νικήσετε θα αποκτήσετε το Glider Gun της – Ένα grappler, το drum gun της και την κάρτα Authority που θα σας δώσει πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο.
  • Catty Corner – Η αντικατάσταση του παλιού εργοστασίου είναι πλέον το Catty Corner στο G6. Νικήστε τον Kit για να λάβετε το Shotgun, τον εκτοξευτή χειροβομβίδων και την κάρτα-κλειδί για το θησαυροφυλάκιο.
  • Το Fortilla θα το βρείτε στα Β6 και 7. Είναι μια τεράστια περιοχή όπου θα βρείτε τον Ocean. Νικήστε τον και θα λάβετε το assault rifle του, ένα chug jug και την κάρτα κλειδιού για το θησαυροφυλάκιο.
Fortnite Chapter 2 Season 3: Οι μεγαλύτερες αλλαγές
Fortnite Chapter 2 Season 3: Οι μεγαλύτερες αλλαγές

6. Νέα όπλα για να δοκιμάσετε

Η νέα μεγάλη αλλαγή στη σεζόν 3 του Fortnite είναι το Charge Shotgun που αντικαθιστά το Vaulted Pump. Το P90 είναι επίσης άψογο για να σας δώσει μια εναλλακτική επιλογή μάχης για κοντινή απόσταση. Υπάρχει ένα νέο Flare Gun και Firefly Jar με δυνατότητα ρίψης, για να δημιουργήσετε χάος στον νέο χάρτη, ενώ τα hunting και τα sniper rifles επιστρέφουν για να σας δώσουν κάποιες επιλογές εμβέλειας. Υπάρχουν επίσης μερικά νέα μυθικά όπλα: Ocean Burst Assault Rifle, Jule’s Glider Gun, Kit Shockwave Grenade Launcher και Kit’s Charge Shotgun, όπως και το Ocean’s Bottomless Chug Jug.

7. Αυτοκίνητα και φορτηγά βρίσκονται καθ’ οδόν

Τα οχήματα εμφανίζονται συχνά στο trailer για την τρίτη season, αλλά δεν είναι στο παιχνίδι. Η αφήγηση του trailer εξηγεί ότι “μέχρι το τέλος της σεζόν, θα υπάρχουν νέοι τρόποι να μετακινηθείτε”, παρουσιάζοντας δύο οχήματα – ένα σπορ αυτοκίνητο και ένα φορτηγό. Αυτή τη στιγμή όμως, ο μισός χάρτης έχει πλημμυρίζει, οπότε δεν θα είναι πολύ χρήσιμα. Είναι μια παρόμοια ιστορία με τα ελικόπτερα της περασμένης σεζόν που ήταν στο trailer αλλά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να εμφανιστούν στο παιχνίδι.

8. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ανεμόπτερο με το Build-a-brella

Στο Fortnite αυτή τη σεζόν μπορείτε να δημιουργήσετε το νέο ανεμόπτερο σας με τη νέα επιλογή Build-a-brella. Εκτός από τα βασικά στοιχεία όπως το χρώμα, θα μπορείτε να αλλάζετε κάθε πτυχή του σχεδιασμού σας, όπως το άνω μέρος, τον άξονα, τον θόλο κ.λ.π.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS