ΑρχικήinetElon Musk: «Ήρθε η στιγμή να διαλύσουμε το Amazon»

Elon Musk: «Ήρθε η στιγμή να διαλύσουμε το Amazon»

O Elon Musk εντείνει την κόντρα με τον Jeff Bezos με νέο tweet: Ο Γενικός Διευθυντής της Tesla Inc., Elon Musk, είπε την Πέμπτη μέσω tweet, ότι ήρθε η στιγμή «να διαλύσουμε το Amazon» επισημένοντας τον Bezos. Έτσι κλιμάκωσε την κόντρα του με τον Jeff Bezos, Διευθύνοντα Σύμβουλο του «Amazon.com», ακόμα ένας δισεκατομμυριούχος που επενδύει στην εξερεύνηση του διαστήματος.

O Elon Musk εντείνει την κόντρα με τον Jeff Bezos με νέο tweet

«Ώρα να διαλύσουμε το Amazon. Τα μονοπώλια είναι λάθος!», έγραψε ο Elon Musk ενώ επισήμανε τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, Bezos. Η επιχείρηση λιανικής πώλησης συγκαταλέγεται στις εταιρείες τεχνολογίας που ελέγχονται από ομοσπονδιακούς διοικητές και βουλευτές, για το συνεχώς αυξανόμενο μέγεθος και την εμβέλειά της.

Η δημοσίευση του Musk, ήρθε ως απάντηση σε tweet ενός συγγραφέα ο οποίος ανέφερε την εμπειρία του με το Amazon. Στη δημοσίευση ο συγγραφέας είπε ότι το βιβλίο του, με τίτλο «Unreported Truths About COVID-19 and The Lockdown», καταργήθηκε από το τμήμα εκδόσεων «Kindle» του Amazon, γιατί παραβίαζε απροσδιόριστες κατευθυντήριες γραμμές.

«Έχουμε ενημερώσει τον συγγραφέα», δήλωσε εκπρόσωπος του Amazon και πρόσθεσε ότι η αφαίρεση του βιβλίου έγινε κατά λάθος και ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασής του.

Τον περασμένο χρόνο, διοικητικό στέλεχος της «Space Exploration Technologies Corp.», του Elon Musk, ανέφερε ότι η προσπάθεια του Amazon να κατασκευάσει έναν σχηματισμό δορυφόρων ευρυζωνικού διαδικτύου, βρίσκεται χρόνια πίσω από την στενά συνδεδεμένη εταιρεία.

Elon Musk
O Elon Musk εντείνει την κόντρα με τον Jeff Bezos με νέο tweet

Η SpaceX, ιδρύθηκε το 2002, ως εταιρεία αεροδιαστημικής τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών διαστημικών μεταφορών. Οκτώ χρόνια μετά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon χτίζει τον ανταγωνιστή της SpaceX, «Blue Origin». Καταλαβαίνετε, λοιπόν, την προέλευση της διαμάχης τους.

Ο λογαριασμός του Elon Musk στο Twitter, θεωρείται από τους πιο παραγωγικούς, με περισσότερους από 35 εκατομμύρια ακολούθους. Βέβαια, στο παρελθόν έχει κατακριθεί για δημοσιεύσεις του αναφορικά με θέματα οποιουδήποτε περιεχομένου, από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού μέχρι και τις τιμές των χρηματιστηριακών μετοχών της Tesla.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS