ΑρχικήReviewsCall of Duty Black Ops Cold War: Διέρρευσε το πρώτο βίντεο

Call of Duty Black Ops Cold War: Διέρρευσε το πρώτο βίντεο

Το πρώτο βίντεο από το gameplay του Call of Duty 2020, που φημολογείται ότι ονομάζεται Black Ops Cold War μόλις αποκαλύφθηκε.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα games του συγκεκριμένου franchise, είδαμε τον παίκτη να κάνει sprint, να υπερπηδά εμπόδια, και να στοχεύει πιθανούς εχθρούς ως κλασσικός camper, καθώς εξερευνά ένα μέρος που ίσως να είναι ο πρώτος αποκλειστικός χάρτης του Black Ops Cold War. Το βίντεο θα μπορούσε επίσης να μην είναι τίποτα περισσότερο από μια καλοστημένη φάρσα, όμως φαίνεται πολύ πειστικό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το βίντεο έχει συνολική διάρκεια 45 λεπτά και έχει ληφθεί σε παιχνίδι που βρίσκεται στην pre-alpha έκδοση του και επικεντρώνεται σε έναν νέο χάρτη που ονομάζεται Tank. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε pre-alpha έκδοση, το παιχνίδι θα είναι δραματικά διαφορετικό από αυτό που είδαμε στο βίντεο όταν τελικά κυκλοφορήσει. Για παράδειγμα, φαίνεται ότι λείπουν εντελώς τα textures και άλλα γραφικά στοιχεία, καθώς επίσης δεν υπάρχουν UI και HUD elements.

Το καθήκον μας καλεί

Λόγω του κορονοϊού και των αναταραχών σε όλο τον κόσμο, η Activision δίστασε να ανακοινώσει το νέο Call of Duty μέχρι τώρα, καθώς το ετήσιο franchise προετοιμάζεται για τη συνήθη κυκλοφορία του Οκτωβρίου.

Call of Duty

Ωστόσο, με τον κόσμο σε μια ταραχώδη κατάσταση, η Activision καθυστέρησε τη σεζόν 4 και τη σεζόν 7 για το Modern Warfare και το Mobile game του franchise αντίστοιχα, οπότε δεν είναι σαφές πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Call of Duty 2020.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το διάσημο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αυτή την χρονιά σε Xbox One, PS4 και PC και μπορεί να υποστηρίζει PS5 και Xbox Series X ως τίτλος cross-gen, όπως το Ghosts όταν κυκλοφόρησε.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η Activision σχεδιάζει να υποστηρίξει το Call of Duty: Warzone για το άμεσο μέλλον, οπότε είναι απίθανο το Call of Duty: Black Ops Cold War να διαθέτει τη δική του ειδική λειτουργία μάχης τύπου battle royale.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS