ΑρχικήinetΕπίθεση στους πύργους 5G της Αμερικής το Σάββατο!

Επίθεση στους πύργους 5G της Αμερικής το Σάββατο!

Διαμαρτυρία για τη 5G συνδεσιμότητα έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με προειδοποίηση της NATE.  Σύμφωνα με σύσταση που εντοπίστηκε την Πέμπτη, οι πύργοι της κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να δεχτούν επίθεση το Σάββατο, Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας 5G.

NATE: Επίθεση στους πύργους 5G της Αμερικής το Σάββατο!

«Η NATE ως οργάνωση, άκουσε από επίσημες πηγές ότι έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες την Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας 5G για το Σάββατο, κατά μήκος όλης της χώρας,» δήλωσε η NATE.

H NATE, είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, η οποία εκπροσωπεί, εταιρείες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη, την Ισπανία, τις Μπαχάμες, το Πουέρτο Ρίκο, τη Γκάνα, το Ισραήλ, τη Τζαμάικα, τη Νιγηρία, τη Σαουδική Αραβία και το Τρινιντάτ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της οργάνωσης, Todd Schlekeway, είπε στο Light Reading ότι άκουσε φήμες για μια διαμαρτυρία 5G, από φορείς και εταιρείες πύργων. Οι NATE, T-Mobile, Verizon και CTIA, που αντιπροσωπεύουν την βιομηχανία ασύρματων δικτύων στην Αμερική, δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα στα αιτήματα για σχολιασμό. Η ΑΤ&Τ δεν έκανε καμία δήλωση.

«Η NATE υπενθυμίζει στις εταιρείες μέλη και τους υπαλλήλους τους να είναι προσεκτικοί, να είναι σε επαγρύπνηση και να αναφέρουν οποιουδήποτε είδους ασυνήθιστη ή ύποπτη δραστηριότητα παρατηρήσουν στο δρόμο για την εργασία τους στην πλευρά των 5G πύργων αυτό το Σαββατοκύριακο.»

Επίθεση στους πύργους 5G της Αμερικής το Σάββατο!
NATE: Επίθεση στους πύργους 5G της Αμερικής το Σάββατο!

Οι φήμες για την ημέρα διαμαρτυρίας ακολουθούν τις επιθέσεις των πύργων του Ηνωμένου Βασιλείου, εξαιτίας θεωρίας συνωμοσίας που το δίκτυο 5G να είναι υπεύθυνο για την εξάπλωση του COVID-19.

H θεωρία συνωμοσίας δεν έχει καμία βάση γιατί τα ραδιοκύματα δεν έχουν την ικανότητα να προκαλούν ιώσεις. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, όπως και το YouTube, που έχει απαγορεύσει περιεχόμενο που αφορά την έξαρση του ιού λόγω του 5G,  έχουν δεσμευτεί να εμποδίσουν την παραπληροφόρηση.

Οι φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου  έχουν επίσης ζητήσει από τους πολίτες να σταματήσουν να καίνε τους πύργους της κινητής τηλεφωνίας, ενώ ο Εθνικός Διευθυντής Iατρικής χαρακτήρισε την θεωρία αυτή «πλήρη και απόλυτα σκουπίδια».

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS