ΑρχικήHow ToWindows 10 Updates: Μπορείτε να τα αποκλείσετε με το Wu10Man!

Windows 10 Updates: Μπορείτε να τα αποκλείσετε με το Wu10Man!

Η Microsoft ξεκίνησε την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 του Μαΐου 2020, επομένως θα είναι σύντομα διαθέσιμη στον υπολογιστή σας. Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι χρήστες αναφέρουν ότι η ενημέρωση των Windows 10 2004 προκαλεί προβλήματα στους υπολογιστές τους. Για παράδειγμα, η ενημέρωση λειτουργιών παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας με τη μνήμη Optane της Intel. Επομένως, εάν θέλετε να αποκλείσετε τo πιο πρόσφατο update των Windows 10, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα που ονομάζεται “Wu10Man”.

Πώς γίνεται ο αποκλεισμός των Windows 10 Updates με το Wu10Man;
Το Wu10Man κυκλοφόρησε αρχικά το 2018, αλλά ο προγραμματιστής του το ενημέρωσε πρόσφατα, έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει περισσότερες λειτουργίες, αφού είδε την απήχηση της προηγούμενης έκδοσης. Το Wu10Man σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τις Υπηρεσίες Windows που είναι υπεύθυνες για την ενημέρωση του συστήματός σας. Η λίστα περιλαμβάνει τα Windows Update, Windows Modules Installer και Windows Update Medic Service. Για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να κάνετε κλικ σε simple-to-use κουμπιά εναλλαγής. Επιπλέον, με το Wu10Man είναι δυνατός ο αποκλεισμός όλων των domains, στα οποία προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση τα Windows 10 όταν θέλουν να κατεβάσουν μια ενημέρωση δυνατοτήτων ή μια αθροιστική ενημέρωση. Αυτές οι διευθύνσεις URL παρατίθενται στην καρτέλα “Αρχείο κεντρικού υπολογιστή” και μπορούν να αποκλειστούν με ένα κλικ στα αντίστοιχα κουμπιά εναλλαγής.

Επιπλέον, το εργαλείο παρατείνει το χρονικό όριο που μπορείτε να θέσετε σε παύση ή να αναβάλλετε ενημερώσεις στα Windows 10. Η λειτουργία υπάρχει ήδη στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις”, αλλά επιτρέπει μόνο την αναβολή των ενημερώσεων για περιορισμένο αριθμό ημερών. Με το Wu10Man, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές ημερομηνίες ή αριθμό ημερών, για ενημερώσεις λειτουργιών και αθροιστικές ενημερώσεις. Εκτός από τον αποκλεισμό ενημερώσεων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το βοηθητικό εργαλείο ανοιχτού κώδικα για την κατάργηση ορισμένων ανεπιθύμητων εφαρμογών από τα Windows 10, που είναι είναι γνωστές ως “bloatware”.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Wu10Man από το repo του GitHub, ενώ μπορείτε, ακόμη, είτε να το εγκαταστήσετε ως κανονική εφαρμογή Windows 10 είτε να χρησιμοποιήσετε τη φορητή έκδοση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το εργαλείο Wu10Man πραγματοποιεί αλλαγές στο μητρώο των Windows, τροποποιεί τις υπηρεσίες. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τί πρέπει να κάνετε και φυσικά να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματός σας.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS