ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησαν νέες ενημερώσεις για το Microsoft Office

Κυκλοφόρησαν νέες ενημερώσεις για το Microsoft Office

Κυκλοφόρησαν νέες ενημερώσεις για το Microsoft Office

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν ενημερώσεις για το Microsoft Office. Αναφερόμενες και ως “May 2020 non-security Microsoft Office updates”, οι νέες ενημερώσεις έχουν σκοπό να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα στον Windows Installer (MSI) Office 2013/2016.

Ένα από αυτά τα προβλήματα ήταν η εμφάνιση των άδειων παραθύρων, όταν το “offline auth” είναι ενεργό στο Microsoft office 2016. Η νέα KB4484328 ενημέρωση αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Παράλληλα, η KB4484337 αντιμετωπίζει το θέμα με το “password dialog box”, το οποίο μερικές φόρες παραμένει ανοιχτό ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένο με το DisablePasswordIU registry.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, ότι τέσσερεις από τις ενημερώσεις επηρεάζουν ολόκληρο το Microsoft Suite, ενώ οι υπόλοιπες είναι σχεδιασμένες για ορισμένες εφαρμογές όπως το Microsoft Outlook 2016, Microsoft PowerPoint 2016, Microsoft Project 2016, Microsoft Word 2016, και το Skype for Business 2015.

Οι ενημερώσεις αυτές είναι ήδη διαθέσιμες για τους χρήστες. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αυτόματη ενημέρωση χρησιμοποιώντας το Microsoft Update service. Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε λήψη των ενημερώσεων από το Download Center, και στη συνέχεια να κάνετε εγκατάσταση.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε λίστα με τις ενημερώσεις για τις διαφορετικές εφαρμογές:

Είναι σημαντικό να ξέρετε, ότι οι ενημερώσεις αυτές εφαρμόζονται μόνο σε εφαρμογές βασισμένες στον Microsoft Installer (.msi). Αν έχετε office subscription ή άλλο είδος office όπως click-to-run έκδοση, δεν έχει νόημα να κάνετε αυτές τις ενημερώσεις.

Σε περίπτωση που οι ενημερώσεις παρουσιάζουν προβλήματα μετά την εγκατάσταση, μπορείτε εύκολα να τις καταργήσετε σε δύο απλά βήματα:

  • Ανοίξτε το μενού έναρξης, αναζητήστε “View your update history” και ανοίξτε την εφαρμογή.
  • Στη Λίστα με ενημερώσεις, βρείτε και καταργήστε τις τελευταίες ενημερώσεις του Microsoft office.

Επίσης, είναι καλό να γνωρίζετε ότι μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος σας.

Μαζί με τις ενημερώσεις αυτές, η Microsoft επίσης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα bugs, τα οποία επιτρέπουν σε hackers να τρέχουν scripts και να εκτελούν κακόβουλα λογισμικά από απόσταση, σε συστήματα τα οποία δεν είναι ενημερωμένα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS