ΑρχικήsecurityΗ νέα έκδοση των Windows 10 έρχεται με πολλά bugs

Η νέα έκδοση των Windows 10 έρχεται με πολλά bugs

έκδοση

Αν και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί, φαίνεται ότι κάθε νέα έκδοση των Windows 10, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει κα δυστυχώς η νέα ενημέρωση που κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Όπως εντοπίστηκε στο Windows Latest, πολλοί χρήστες επισκέφτηκαν το φόρουμ απαντήσεων της Microsoft και ανέφεραν όλα τα διαφορετικά σφάλματα που εμφανίστηκαν στους υπολογιστές τους μετά την εγκατάσταση της εν λόγω ενημέρωσης.

Μεταξύ των προβλημάτων που παρουσιάζονται είναι οι αργοί χρόνοι εκκίνησης, ο ήχος που δεν λειτουργεί, το Bluetooth που δεν λειτουργεί, το BitLocker που επίσης δεν λειτουργεί και η εμφάνιση του Blue Screen of Death (BSOD).

Ωστόσο, ένας από τους χρήστες σχολίασε ότι το μηχάνημά του λειτουργούσε καλά μετά την εγκατάσταση της έκδοσης KB4532695 και των άλλων προτεινόμενων ενημερώσεων. Οπότε όπως φαίνεται μπορεί τα αναφερόμενα προβλήματα να μην επηρεάζουν όλες τις συσκευές Windows 10.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η έκδοση KB4532695, είναι μια προαιρετική ενημέρωση, που σημαίνει ότι δεν θα εγκατασταθεί μόνη της ώστε να προκαλέσει θέματα σε ένα μηχάνημα. Ένας χρήστης δήλωσε επίσης ότι το σύστημά του λειτουργεί καλά μετά την αφαίρεση και στη συνέχεια την επανεγκατάσταση της ενημέρωσης από την αρχή.

Παρεμπιπτόντως, μιλώντας για επιδιορθώσεις, μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι ότι το KB4532695 δεν φαίνεται να κάνει τίποτα για τα θέματα που υπάρχουν στο Windows 10 File Explorer, για τα οποία υποτίθεται πως κυκλοφόρησε.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι η Microsoft δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει τις ασταθείς ενημερώσεις των Windows. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα λαμβάνει και θα επεξεργάζεται τις ενημερώσεις των οδηγών από τους κατασκευαστές, έτσι ώστε οι εκδόσεις προγραμμάτων που έχουν ελαττώματα να μην καταλήγουν να παραδίδονται στους χρήστες.

Εάν ωστόσο ανησυχείτε, η προφανής λύση είναι να μην εγκαταστήσετε την ενημέρωση ή να την αφαιρέσετε από το μηχάνημά σας, αν το έχετε ήδη κάνει. Ίσως, η Microsoft θα εκδώσει μια επιδιόρθωση σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS