ΑρχικήinetΗ Google κάνει ότι μπορεί για να μην πουλήσουν τα Pixel 4

Η Google κάνει ότι μπορεί για να μην πουλήσουν τα Pixel 4

Pixel

Η Google έχει αποκαλύψει τα νέα μοντέλα smartphone της, Pixel 4 και Pixel 4XL κι από ότι φαίνεται δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Και δεδομένου ότι δε θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία, που είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές smartphone, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει ότι τα νέα κινητά της δεν θα κάνουν μεγάλες πωλήσεις.

Η σειρά Pixel 4 δεν θα έχει απεριόριστη αποθήκευση

Τα κινητά της Google, είχαν τρία βασικά πλεονεκτήματα: (α) Απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο Google Photos, (β) Καλή κάμερα και (γ) Καλή εμπειρία Android και ταχύτερες ενημερώσεις λογισμικού.

Στα νέα μοντέλα όμως, ένα από αυτά τα πλεονεκτήματα δεν υπάρχει πια, καθώς τα Pixel 4 δεν θα διαθέτουν πλέον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο Google Photos για πολυμέσα με κανονική ευκρίνεια.

Αν επισκεφθείτε στο Google Store και πάτε στο κάτω μέρος της σελίδας, θα βρείτε μια λίστα με δείκτες με αστερίσκο. Ο δείκτης 5 επιβεβαιώνει ότι τα νέα smartphone θα υποστηρίζουν απεριόριστη αποθήκευση μόνο σε πολυμέσα “υψηλής ποιότητας”.

Σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας: “Το Google Photos προσφέρει δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο διαδίκτυο για όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που φορτώνονται με υψηλή ποιότητα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μεταφορτώνονται σε υψηλή ποιότητα ενδέχεται να συμπιεστούν ή να τροποποιηθούν.”

Η Google προχωρώντας στην αφαίρεση του απεριόριστου χώρου αποθήκευσης στο Pixel 4, υποδηλώνει ότι θέλει να οδηγήσει τους χρήστες στα επι πληρωμή προγράμματα αποθήκευσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Google One.

Για το σκοπό αυτό, η Google προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν πρόσβασης στο Google One, μετά από τους οποίους οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν.

Βέβαια η κίνηση της Google ίσως να μην είναι πολύ σοφή, καθώς μπορεί να αποτρέψει πολλούς καταναλωτές από την αγορά των smartphone της. Ακόμα και τα άλλα δύο πλεονεκτήματα δε φαίνονται πια πολύ σπουδαία, δεδομένου ότι κι άλλα Android smartphones έχουν αρχίσει να αποκτούν νέες εκδόσεις του Android. Επιπλέον, οι κάμερες των iPhone είναι πολύ καλές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS