ΑρχικήinetiPhone 11: Αξίζουν τα λεφτά σου τα νέα κινητά της Apple;

iPhone 11: Αξίζουν τα λεφτά σου τα νέα κινητά της Apple;

Στις 20 Σεπτεμβρίου έρχονται στα καταστήματα τα νέα προϊόντα της Apple, τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Το κόστος τους ξεκινάει από 699 δολάρια και μαζί με αυτά θα κυκλοφορήσουν τα ενημερωμένα Apple Watches και iPads. Για την ώρα, δεν είναι κανείς σε θέση να κρίνει αν αξίζουν για το κόστος τους, γι’ αυτό αναμένουμε τις πρώτες δοκιμές.

iPhone 11

Αυτό που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας είναι, ότι πρόκειται για ελκυστικά μοντέλα. Σίγουρα η τιμή τους θα μπορούσε να είναι ανασταλτικός παράγοντας, όχι τόσο για το iPhone 11, που όπως αναφέραμε νωρίτερα θα ανέρχεται στα 699 δολάρια- πράγμα σύνηθες για τα προϊόντα της Apple, αλλά για τα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max, που θα κοστίζουν 999 και 1.099 δολάρια αντίστοιχα. Έτσι, αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα κινητό της Apple, ίσως αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στα περσινά iPhone XR και iPhone 8, που η τιμή τους ανέρχεται στα 599 και 449 δολάρια αντίστοιχα.

Το iPhone 11 έρχεται να αντικαταστήσει το XR και αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων και οπτικά. Θα είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα, με οθόνη 6.1 ιντσών και χωρητικότητα 64,128 και 256 GB. Διαθέτει επεξεργαστή A13 Bionic, ο οποίος σύμφωνα με την Apple είναι ο πιο γρήγορος επεξεργαστής smartphone.

iPhone 11

Η εταιρεία υπόσχεται, ότι το 11 θα διαθέτει μια επιπλέον ώρα μπαταρία σε σχέση με το XR, όμως δεν θα λέγαμε με σιγουριά ότι για αυτή τη δυνατότητα αξίζει να αφήσετε στην άκρη το περσινό σας μοντέλο. Βέβαια, αν δεν έχετε smartphone της εταιρείας προηγούμενων ετών, οι διαφορές στην μπαταρία μπορεί να μην είναι αισθητές. Τώρα, αν θέλουμε να μιλήσουμε για πραγματικά αισθητές διαφορές στην μπαταρία, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο 11 Pro, που διαθέτει 4 επιπλέον ώρες μπαταρία από το iPhone XS και στο iPhone 11 Pro Max με 5 επιπλέον ώρες από το iPhone XS Max.

Τώρα, αναφορικά με την κάμερα, φαίνεται να είναι καλύτερη του iPhone 11 Pro και του Pro Max, αφού διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας. Και τα δυο έρχονται σε 4 χρώματα. Η οθόνη του 11 Pro είναι 5.8 ιντσών και του 11 Pro Max 6.5 ιντσών. Τέλος έχουν χωρητικότητα 64 GB, 256 GB ή 512 GB.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS