ΑρχικήReviewsiPhone 11: Έρχονται με Taptic Engine, βελτιωμένη κάμερα και A13 chip

iPhone 11: Έρχονται με Taptic Engine, βελτιωμένη κάμερα και A13 chip

iPhone Το φθινόπωρο του 2019, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα «iPhone 11». Τα νέα iPhones θα είναι εφοδιασμένα με το Apple A13 chip, το οποίο είναι, επίσης, γνωστό με την κωδική ονομασία Cebu, μοντέλο T8030.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα τρία μοντέλα iPhone 11 θα διαθέτουν Lightning θύρα, παρόλο που είχε ακουστεί ότι μπορεί να αντικατασταθεί με μια USB-C θύρα.

Τα τρία νέα μοντέλα «iPhone 11» είναι γνωστά ως D42 (iPhone12,3), το οποίο θα αντικαταστήσει το iPhone XS, D43 (iPhone12,5) το οποίο θα αντικαταστήσει το iPhone XS Max και N104 (iPhone12,1) που θα αντικαταστήσει το iPhone XR. Τα δύο πρώτα τηλέφωνα (D42 και D43) θα διαθέτουν οθόνη 3x OLED Retina, ενώ το N104 θα έχει την οθόνη 2x Liquid Retina, αυτή δηλαδή, που έχουν τα υπάρχοντα μοντέλα.

iPhone 11: Taptic Engine

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καινούρια μοντέλα θα έχουν, επίσης, μια νέα Taptic Engine, που είναι γνωστή με την κωδική ονομασία leap haptics. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις νέες λειτουργίες, που θα εξυπηρετεί η νέα Taptic Engine. Έχει ακουστεί ότι τα νέα τηλέφωνα δεν θα διαθέτουν 3D Touch, οπότε με την Taptic Engine μπορεί να βελτιωθεί το Haptic Touch.

Όταν η Apple εισήγαγε το iOS 13 έφερε και το Haptic Touch σε όλες τις συσκευές της, τόσο σε iPad και iPod touch. Με το iOS 13 και τις βελτιώσεις στο hardware των νέων συσκευών, η μετάβαση από το 3D Touch (που μπορεί να έχουν συνηθίσει κάποιοι χρήστες), στο Haptic Touch δεν θα δημιουργήσει πολλές δυσκολίες.

iPhone 11: Camera

Τα δύο τηλέφωνα (D42 και D43) θα έρθουν εξοπλισμένα με μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Το set up της κάμερας θα αποτελείται από έναν τηλεφακό, έναν ευρυγώνιο και ένα υπερευργώνιο φακό, οι οποίοι θα επιτρέπουν τη λήψη καλύτερων και πιο φωτεινών φωτογραφιών.

Χάρη στον υπερευρυγώνιο φακό, θα υπάρχει μια λειτουργία, που θα ονομάζεται Smart Frame και η οποία θα διορθώνει αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο, ανάλογα με το τι θέλει ο χρήστης να φαίνεται στη φωτογραφία και τι όχι.

Το N104 θα έρθει μάλλον με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά στη μπροστινή κάμερα, λέγεται ότι θα έρθει και αυτή με κάποιες βελτιώσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS