ΑρχικήbusinessApple: Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να αποφύγετε!

Apple: Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να αποφύγετε!

Η Apple έχει πιστούς οπαδούς ανά τον κόσμο, που αγαπούν τα προϊόντα της και τα ακολουθούν κατά γράμμα. Πολλές φορές αξίζουν τα χρήματα τους, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που η αγορά συγκεκριμένων προϊόντων είναι μια άνευ λόγου σπατάλη.

Στη συνέχεια, θα δούμε ποια από τα προϊόντα της Apple θα ήταν καλό να αποφύγετε αυτήν την περίοδο, αλλά και για ποιόν λόγο.

Apple

  • IPHONE XS, XS MAX, XR

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα κακό σε σχέση με τα συγκεκριμένα μοντέλα iPhone. Το τελευταίο update του hardware ήταν τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του περασμένου έτους. Όταν είμαστε λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου hardware, είναι συνετό να περιμένουμε τα νέα προϊόντα.

  • MACBOOK

Υπήρξε τεχνολογικό επίτευγμα της Apple σε σχέση με το πόσο λεπτή και ελαφριά συσκευή ήταν. Είναι ακόμη σίγουρα ένα εξαιρετικής ποιότητας laptop, αλλά δε μπορεί να συγκριθεί επάξια με το MacBook Air. Σε αυτό, εν μέρει, έχει συντελέσει και το γεγονός ότι για το MacBook, δεν έχουν γίνει updates εδώ και δύο χρόνια.

  • IPAD

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το iPad, που το τελευταίο του update ήταν τον Μάρτιο του 2018. Πέρασε δηλαδή, περισσότερο από ένας χρόνος και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ένα τεχνολογικό χρόνο γίνονται άλματα. Γι’ αυτό είναι καλύτερα αν χρειάζεστε κάτι αντίστοιχο, είτε να διαλέξετε τα πιο ενημερωμένα μοντέλα είτε να περιμένετε να βγει το επόμενο iPad.

Apple

  • HOMEPOD

Η Apple μάλλον με σκοπό να ανταγωνιστεί το Amazon Echo και το Google Home Speaker, κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο το HomePod. Επειδή είναι το πρώτο προϊόν αυτής της φιλοσοφίας της εταιρείας, είναι καλύτερα αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι ότι η Apple σχεδιάζει να το ανανεώσει.

  • MAC PRO

Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Πρόκειται για έναν ξεπερασμένο υπολογιστή, που σίγουρα δεν αξίζει να αγοράσει κανείς. Πόσο μάλλον τώρα που η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επόμενου υπολογιστή μέσα στο 2019. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Mac Pro δεν έχει αλλάξει καθόλου από τον Δεκέμβριο του 2013.

  • APPLE TV 4K

Είναι σαφέστατα μια εξαιρετική συσκευή, αλλά η τιμή είναι αρκετά υψηλή. Η Apple TV 4K κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015.

  • APPLE LIGHTNING CABLE

Σε αυτήν περίπτωση ο μοναδικός λόγος που σας προτείνουμε να το αποφύγετε, είναι γιατί υπάρχουν σαφέστατα οικονομικότερες επιλογές που θα κρατήσουν περισσότερο.

  • IMAC PRO

Για ακόμη μια φορά, κάποιες χιλιάδες δολάρια για ένα όχι και τόσο φρέσκο προϊόν.

Apple

  • APPLE WATCH SERIES 4

Συνήθως η Apple ανανεώνει τα ρολόγια της κάθε 18 μήνες. Οπότε, εάν είστε στη διαδικασία εύρεσης ενός Apple Watch, καλύτερα να περιμένετε το επόμενο μοντέλο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS