ΑρχικήReviewsΤο πιο σύγχρονο Bluetooth tracker για επαγγελματικές παρακολουθήσεις!

Το πιο σύγχρονο Bluetooth tracker για επαγγελματικές παρακολουθήσεις!

Bluetooth tracker: Η εταιρία Tile είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα Bluetooth trackers. Αλλά όσο χρήσιμα είναι για την εύρεση των πραγμάτων σου, τόσο πιο εύκολα είναι στη χρήση τους λόγω του μεγέθους τους. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα μπρελόκ ή να τα βάλεις στη τσέπη σου. Μπορείς ακόμα και να τα κολλήσεις αλλά αυτό θα ήταν λίγο περίεργο και δύσχρηστο, ειδικότερα σε μικρότερες συσκευές.

Σήμερα, η Tile έχει ανακαλύψει μια πιθανή λύση σε αυτό πρόβλημα με το Tile sticker. Διατίθεται για 39,99 δολάρια για πακέτο των δύο ή 59,99 δολάρια για ένα πακέτο των τεσσάρων.

Bluetooth tracker Το αυτοκόλλητο είναι μακράν το μικρότερο Tile tracker μέχρι στιγμής. Μετρώντας 27 χιλιοστά σε διάμετρο και 7,3 χιλιοστά πάχος, είναι διαμορφωμένο σαν ένα μικρό δίσκο. Αυτό το καθιστά πολύ πιο ευπροσάρμοστο από τα άλλα tile trackers και πιο πρακτικό για αντικείμενα όπως κάμερες, ακουστικά και τηλεχειριστήρια. Το αυτοκόλλητο είναι επίσης αδιάβροχο, το οποίο το καθιστά ιδανικό για να το κολλήσεις σε υπαίθρια εργαλεία όπως τα skateboards ή οι ψύκτες.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, απλά ξεφλουδίζεις το πλαστικό από το πίσω μέρος για να το κολλήσεις. H Tile συνεργάζεται με την εταιρία 3Μ για τη δημιουργία της κόλλας, η οποία σχεδιάστηκε για να συνδέεται με τις περισσότερες μεταλλικές και πλαστικές επιφάνειες. Σύμφωνα με την Tile, αν το αυτοκόλλητο τοποθετηθεί σε μια καθαρή, επίπεδη επιφάνεια, ο δεσμός θα πρέπει να διαρκέσει τρία έως πέντε χρόνια.

Αν θέλεις να το αφαιρέσεις, η Tile λέει ότι απλά πρέπει να το τραβήξετε πραγματικά δυνατά και τελικά θα βγει. Επίσης το tile sticker συνιστά να βάλεις ένα άλλο αυτοκόλλητο στην επιφάνεια μετά την αφαίρεση.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, το αυτοκόλλητο είναι επίσης το πιο προσιτό προϊόν σε Bluetooth tracker sticker, περίπου στα $15 ή $20 ανά tracker (ανάλογα αν αγοράσετε ένα 2- ή 4-pack). Όπως και άλλα sticker, έχει τριετή διάρκεια ζωής μπαταρίας και εύρος 150 ποδιών (η μέγιστη απόσταση από την οποία μπορείς να το ανιχνεύσεις με το τηλέφωνό σου).

Μαζί με το νέο tile sticker, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια ανανεωμένη σειρά. Η μεγαλύτερη αλλαγή έγινε στο νέο Tile Slim, το οποίο είναι τώρα σε σχεδιασμό στυλ πιστωτικής κάρτας (η προηγούμενη έκδοση ήταν απλώς μία πιο επίπεδη έκδοση του αρχικού Tile). Αυτή η νεότερη επανέκδοση είναι πολύ καλύτερη για τα πορτοφόλια, τις ετικέτες αποσκευών και τα διακριτικά ID. Έχει ένα εύρος 200 ποδιών, το οποίο είναι διπλάσιο από αυτό του αρχικού Slim. Φαίνεται επίσης ότι έχει διπλάσιο θόρυβο συναγερμού, έχει τριετή διάρκεια ζωής μπαταρίας και είναι αδιάβροχο. Το Slim θα κοστίζει στη λιανική πώληση $29.99 το καθένα.

Τα υπόλοιπα νέα μοντέλα είναι τα Mate και Pro, τα οποία βελτιώνονται ελαφρώς από τα προηγούμενα. Όσον αφορά το design, το Mate δεν έχει σχεδόν καμία αλλαγή, ενώ το νέο Pro δεν έχει πλέον επιφάνεια με υφή (επίσης, αντί να ονομάζονται “Sport” και “Style”, είναι απλώς ασπρόμαυροι). Το Mate έχει τώρα μια εμβέλεια 200 ποδιών, ενώ το Pro έχει τώρα ένα εύρος 400 ποδιών. Τόσο το Pro όσο και το Mate είναι ανθεκτικά στο νερό – δεν είναι αδιάβροχα όπως το Sticker και το Slim – και έχουν αντικαταστάσιμες μπαταρίες, τις οποίες δεν έχουν τα άλλα. Το Mate κοστίζει 24,99 δολάρια, ενώ το Pro κοστίζει 34,99 δολάρια το καθένα.

Σαν υπενθύμιση για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Tile, εκτός από τη χρήση του Bluetooth για να σας βοηθήσει να βρείτε τα περιεχόμενά σας, χρησιμοποιεί μια δυνατότητα εύρεσης πλήθους, όπου άλλοι χρήστες εφαρμογών Tile μπορούν να εντοπίσουν το σημείο που βρίσκεται ένα tracker ακόμα κι’ αν είναι εκτός εμβέλειας Bluetooth. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό “crowd-sourcing” που το ξεχωρίζει από ένα απλό Bluetooth tracker.

Bluetooth tracker

Έτσι λοιπόν, το Tile Tracker θα αντιμετωπίσει λογικά ανταγωνισμό στο πολύ μακρινό μέλλον. Υπάρχουν φήμες ότι η Apple εργάζεται για την υλοποιήση του δικού της συστήματος παρακολούθησης. Αλλά αντί να χρησιμοποιήσει το Bluetooth, θα χρησιμοποιήσει προφανώς μια τεχνολογία που ονομάζεται ultra-wideband (UWB), η οποία λέγεται ότι είναι πολύ ακριβέστερη – σχεδόν εκατό φορές ακριβέστερη από το Bluetooth. Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι το UWB λειτουργεί μόνο αν και οι δύο συσκευές έχουν την τεχνολογία, αλλά βλέποντας ότι το νέο iPhone 11s το έχει, υπάρχει η πιθανότητα αυτή η φήμη να είναι αλήθεια. Ακόμα και τότε, το φημολογούμενο sticker της Apple πιθανότατα θα συνεργάζεται μόνο με τα προϊόντα της Apple, ενώ το Tile συνεργάζεται τόσο με Android όσο και με iOS. Δεν έχει ειπωθεί επίσης κάτι για το πόσο θα κοστίζει.

Τα νέα προϊόντα πλακιδίων είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Tile.com, καθώς και σε μεγάλους λιανοπωλητές όπως το Amazon, Best Buy, Target και άλλους. Είναι επίσης διαθέσιμα σε σύνθετα πακέτα: Μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο Tile Essentials με δύο Bluetooth stickers, ένα Tile Slim και ένα Tile Mate για $69.99. Ένα Pro Combo 2-pack για $ 59.99 ή ένα πακέτο με 4 για 99,99 δολάρια. Ένα πακέτο των 4 Mate για $69.99. Και ένα Tile Mate / Slim Combo με δύο Mates και δύο Slims για $74.99.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS