ΑρχικήinetΗ Apple θα κυκλοφορήσει μια πιστωτική κάρτα για τους χρήστες iPhone

Η Apple θα κυκλοφορήσει μια πιστωτική κάρτα για τους χρήστες iPhone

AppleΗ Apple θέλει να κυκλοφορήσει τη δική της πιστωτική κάρτα για τους χρήστες των συσκευών της, η οποία λέγεται ότι θα προσφέρει μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένων κάποιων ανταμοιβών κατά την αγορά προϊόντων από το App Store.

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Goldman Sachs για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου, σύμφωνα με έκθεση της WSJ, και αναμένεται ότι οι νέες πιστωτικές κάρτες θα μπουν σε ένα πρόγραμμα δοκιμών τις ερχόμενες εβδομάδες.

Αρχικά, μόνο οι υπάλληλοι της εταιρείας θα λάβουν τις νέες πιστωτικές κάρτες, αλλά η Apple ελπίζει να τις φέρει στην αγορά όσο το δυνατόν πιο σύντομα, πιθανόν αργότερα μέσα στο έτος.

Οι πιστωτικές κάρτες θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το Wallet app που προσφέρει η Apple στις συσκευές της και θα προσφέρουν στους πελάτες μια μικρή έκπτωση. Επίσης είναι πιθανό να προσφέρονται κάποιες ανταμοιβές. Η Apple πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να αυξηθούν οι πωλήσεις της στο App Store  και κατ’ επέκταση τα έσοδά της.

Πιθανή έναρξη το Σεπτέμβριο

Οι πιστωτικές κάρτες θα έρθουν με μια σειρά επιλογών διαχείρισης και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το υπόλοιπό τους.

Αυτή τη στιγμή, τόσο η Apple όσο και η Goldman Sachs εξακολουθούν να εργάζονται για το συγκεκριμένο project.  Μάλιστα η Goldman Sachs λέγεται ότι βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, καθώς προετοιμάζεται για τη δημιουργία τηλεφωνικών κέντρων υποστήριξης πελατών. Το νέο σύστημα πληρωμών φαίνεται να είναι έτοιμο, οπότε οι πρώτοι υπάλληλοι της εταιρείας, που θα λάβουν τις πιστωτικές κάρτες τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στο πλαίσιο του δοκιμαστικού προγράμματος.

Περιττό να πούμε ότι η Apple δεν αποκαλύπτει πληροφορίες για τα σχέδιά της, αλλά η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τις πιστωτικές κάρτες το Σεπτέμβριο, όταν αποκαλύψει και τα νέα της iPhones. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα θα υπάρξουν σίγουρα τους επόμενους μήνες, ενδεχομένως κατά το WWDC, το καλοκαίρι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS