ΑρχικήinetΤώρα μπορείτε να μάθετε Machine Learning διαβάζοντας κόμικς!

Τώρα μπορείτε να μάθετε Machine Learning διαβάζοντας κόμικς!

Αν είστε από τα άτομα που ενδιαφέρονται για το Machine Learning, σίγουρα θα έχετε ανακαλύψει την πληθώρα των μαθημάτων που κυκλοφορούν για να σας μυήσουν σε αυτό τον κόσμο. Θα έχετε όμως ανακαλύψει επίσης ότι τα περισσότερα από αυτά είναι δύσκολο να κατανοηθούν, με αποτέλεσμα να αποτρέπουν πολλούς από το να τα παρακολουθήσουν. Τώρα όμως, η Google κυκλοφόρησε μια νέα σειρά κόμικς, που θα διδάξει τις έννοιες του ML ακόμη και στους πιο ανεπίδεκτους!

Όσοι διαθέτουν μια κάποια γνώση γύρω από το Machine Learning, μπορεί να βρουν αυτή τη νέα σειρά αστεία ή ακόμα και παιδιάστικη, αλλά για όσους δεν έχουν ιδέα τι είναι και αναζητούν έναν απλούστερο τρόπο να κατανοήσουν αυτές τις έννοιες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

Μπορείτε να μοιραστείτε τη νέα σειρά κόμικς Google Machine Learning με αρχάριους ή νέους προγραμματιστές, που θέλουν να εξοικειωθούν με τις έννοιες του ML.

Σημειώνεται ότι το πρώτο κόμικ είναι λίγο μακροσκελές και δεν φτάνει μέχρι τα Neural Networks (Νευρωνικά Δίκτυα). Η Google όμως πρόκειται να κυκλοφορήσει το μέρος ΙΙ πολύ σύντομα.

Προς το παρόν, οι χαρακτήρες του κόμικ είναι η Martha η πολυάσχολη μηχανικός, ο Μελ ο χειρότερος προϊστάμενος του κόσμου, ο Flip η γάτα και ο Bit, που μοιάζει με κάποιο είδος gadget που μπορεί και μιλάει, οι οποίοι προσπαθούν μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα να διδάξουν τις έννοιες του Machine Learning στους χρήστες.

Για όσους φυσικά είναι πιο προχωρημένοι ή προτιμούσαν ένα μάλλον πιο σοβαρό και εκτεταμένο τρόπο εκμάθησης, υπάρχουν μερικές καλές επιλογές και για αυτούς:

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι στην ουσία, ο σκοπός αυτού του κόμικ είναι να σας κάνει να εγγραφείτε, χρησιμοποιώντας τις μηχανές εκμάθησης της Google.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS