ΑρχικήTop PicksΤΟΠ 5 καλύτερα gadgets που κυκλοφορούν τη φετινή χρονιά

ΤΟΠ 5 καλύτερα gadgets που κυκλοφορούν τη φετινή χρονιά

gadgets

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνολογία αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ειδικά όταν διευκολύνει τη ζωή μας, την αποζητούμε σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα τοπ καλύτερα gadgets που κυκλοφορούν φέτος.

Nreal Light Mixed Reality Glasses

gadgets

Στο CES 2019, μία κινεζική start-up εταιρεία, η Nreal, παρουσίασε ένα ζευγάρι γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας, που μοιάζουν με κοινά γυαλιά ηλίου. Ο σχεδιασμός τους έγινε με γνώμονα την άνεση, αφού δεν έχουν μεγάλο όγκο και προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία με εξαιρετικό ήχο, φωνητικό έλεγχο και με ανάλυση οθόνης 1080p.

Mophie Juice Pack Access

gadgets

Ένα από τα πιο πρακτικά gadgets που παρουσιάστηκαν στη φετινή διοργάνωση του CES, είναι και μία φορητή θήκη φόρτισης για Apple iPhones, που δεν χρησιμοποιεί ή δεν καλύπτει τη θύρα Lightning. Με άλλα λόγια σας επιτρέπει να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας. Το Juice Pack Access της Mophie αντλεί ενέργεια από οποιοδήποτε ασύρματο καλώδιο τροφοδοσίας Qi ή από το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνει, παρέχοντας έως και 31 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μοντέλα Xs Max, Xs / X και XR iPhones.

Lenovo Smart Clock με Google Assistant

gadgets

Το νέο Smart Clock της Lenovo, ανήκει σίγουρα στην κατηγορία των απλών και λειτουργικών gadgets. Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την ώρα, δίνει τη δυνατότητα φόρτισης των κινητών σας και σας ξυπνά ήπια, καθώς φωτίζει σταδιακά, πρωτού χτυπήσει το ξυπνητήρι σας. Ακόμα μπορείτε να το συνδέσετε με το Google Assistant και να κάνει πολύ περισσότερα. Η τιμή του είναι στα $ 79,99.

Τηλεοράσεις Samsung

gadgets

Η Samsung αποκάλυψε μια τηλεόραση microLED 75 ιντσών που είναι ιδανική για το σπίτι. Η εταιρεία ενημέρωσε επίσης το The Frame, σε ποιότητα QLED για το 2019. Όταν δεν βλέπετε τηλεόραση, το The Frame εμφανίζει πίνακες και εικόνες, ώστε να μην καλύπτει απλά εκείνο το σημείο του τοίχου. Τέλος, η Samsung ενίσχυσε τη σειρά QLED 8K, ώστε να περιλαμβάνει οθόνες 65, 75 και 82 ιντσών.

Cook Processor της KitchenAid

Το Cook Processor Connect της KitchenAid, που παρουσιάστηκε στο φετινό CES, είναι μια μηχανή που ανακατεύει τα λαχανικά καθώς σοτάρονται, κόβει τα υλικά στο επιθυμητό μέγεθος, ζυμώνει τη ζύμη, μετράει το βάρος και προσφέρει πολλές ακόμα δυνατότητες. Επιπλέον έρχεται προγραμματισμένο με 100 συνταγές, με οδηγίες βήμα προς βήμα τις οποίες μπορείτε να δείτε μέσω μιας εφαρμογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS