ΑρχικήTop PicksTop 3 των πλατφορμών smart contract (έξυπνων συμβολαίων)

Top 3 των πλατφορμών smart contract (έξυπνων συμβολαίων)

Η κρυπτογράφηση είναι μόνο για βιομηχανίες Fintech, αλλά η υποκείμενη τεχνολογία blockchain είναι πέρα από την συγκεκριμένη βιομηχανία. Οι τεράστιοι γίγαντες των διαφόρων βιομηχανιών προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές λειτουργίες blockchain στη διαδικασία τους, για να ανανεώσουν την υπάρχουσα υποδομή.

Το smart Contract (έξυπνο συμβόλαιο) είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του blockchain και είναι μια ψηφιακή σύμβαση μεταξύ δύο ή περισσότερων συμβαλλόμενων μερών στο δίκτυο. Το Smart Contract μπορεί να φέρει περισσότερα στις κοινότητες από την άποψη της μείωσης κόστους!

smart contract

Ας δούμε παρακάτω τις καλύτερες smart contract development πλατφόρμες (έξυπνων συμβολαίων) και περισσότερες σχετικές πληροφορίες για αυτές!

Smart Cοntract

Το Smart Cοntract είναι ένα σύνολο πρωτοκόλλων υπολογιστών, μέσω των οποίων τα μέρη του δικτύου μπορούν να επαληθεύσουν τις συναλλαγές χωρίς την παρέμβαση τρίτων.

Τα Smart Cοntract βασίζονται στο δίκτυο blockchain, το οποίο καθιστά αυτά τα contract σε transparent, αμετάβλητα και μη παραποιημένα. Τα smart contract είναι κάτι σαν τα παραδοσιακά συμβόλαια, αλλά με τη διαφορά ότι εδώ μιλάμε για ψηφιακές συμφωνίες και της αποθήκευσης δεδομένων blockchain.

Τα Smart Cοntract ασχολούνται με εξαιρετικά ασφαλείς συναλλαγές και ως εκ τούτου έχουν εντολή να είναι ασφαλείς από τους hacker. Πολλοί κορυφαίοι οργανισμοί τεχνολογίας κατασκευάζουν τα εργαλεία τους για έξυπνη ανάπτυξη συμβάσεων, έτσι ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνολογία blockchain. Τώρα, ας περάσουμε από τις καλύτερες τρεις έξυπνες πλατφόρμες ανάπτυξης συμβολαίων!

Πλατφόρμα Linux

Το Hyperledger Fabric της Linux είναι μια πλατφόρμα blockchain, η οποία περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη ταυτότητα για όλους τους χρήστες σε όλο το δίκτυο. Περιλαμβάνει το Hyperledger Composer, το οποίο επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν Smart Cοntract με την easy-go γλώσσα προγραμματισμού Java.

Η πλατφόρμα Linux έχει δημιουργήσει διάφορα frameworks στο πλαίσιο της Hyperledger για την ενίσχυση του smart contract development. Τα frameworks για τις πλατφόρμες έξυπνων συμβολαίων που δημιουργούνται από το Linux Foundation είναι ανοιχτού κώδικα και επομένως είναι προσβάσιμα εύκολα για όλους τους προγραμματιστές ανά τον κόσμο!

Ethereum

Το Ethereum, η ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα smart contract development επιτυγχάνει τη συναίνεση του δικτύου blockchain μέσω του Proof-of-Work. Η γλώσσα προγραμματισμού της Ethereum, η Solidity ανοίγει το δρόμο για τους προγραμματιστές να χτίσουν smart cοntracts πολύ πιο εύκολα από πριν.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της πλατφόρμας της Ethereum είναι το επίπεδο τυποποίησης. Το Ethereum παρέχει τέλειες λεπτομέρειες τεκμηρίωσης που βοηθούν τους προγραμματιστές να διατηρούν τα πρότυπα που αναμένουν οι άνθρωποι της κοινότητας.

Συχνά, η πλατφόρμα Ethereum αναφέρεται για σφάλματα, τα οποία επιλύονται συνεχώς από την επαγγελματική ομάδα του δικτύου. Πολλές υπηρεσίες Smart Contract Development, αξιοποιούν τα πρότυπα documentation και τη γλώσσα προγραμματισμού της Ethereum για την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων.

Stellar

Η Stellar, η πιο γρήγορη πλατφόρμα smart contract development είναι ιδανική για συμφωνίες πολλαπλών συμβαλλόμενων μερών. Η επαλήθευση της συναλλαγής συμβαίνει ταχύτερα στην πλατφόρμα stellar, η οποία είναι μικρότερη από άλλες πλατφόρμες.

Η Stellar μπορεί να ενσωματωθεί σε μια μεγάλη ποικιλία από γλώσσες JVM όπως Python, PHP, Ruby και πολλά άλλα. Η ανάπτυξη ICO και άλλα απλούστερα  smart contracts μπορούν να αναπτυχθούν στην stellar πλατφόρμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι ιδανική για περίπλοκα smart cοntract!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS