ΑρχικήinetTOP 10 apps για την εσωτερική επικοινωνία της επιχείρησής σας

TOP 10 apps για την εσωτερική επικοινωνία της επιχείρησής σας

Η εσωτερική επικοινωνία εντός μιας επιχείρησης είναι μεγάλης σημασίας και ενισχύει την ομαδική εργασία, αλλά και γενικότερα την καλή συνεργασία. Παρακάτω θα δούμε 10 από τα καλύτερα apps που κυκλοφορούν και βοηθούν στην αποτελεσματική εσωτερική επικοινωνία και την ομαδικότητα. Σίγουρα θα βρείτε το app που σας ταιριάζει.

εσωτερική επικοινωνία apps

Ας ξεκινήσουμε με το πιο αγαπημένο από τα apps για επικοινωνία real-time. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Slack, πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ. Μόλις εισέλθετε, θα δείτε ένα απλό interface με λίγα διαφορετικά κανάλια. Τα κανάλια χρησιμοποιούνται για την ομαδοποίηση συνομιλιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιδιωτικά μηνύματα για άμεση επικοινωνία ή να δημιουργήσετε τα ιδιωτικά σας κανάλια με λίγους μόνο συναδέλφους. Ένα μειονέκτημα είναι ότι οι συνεχείς ειδοποιήσεις ίσως γίνουν ενοχλητικές.

εσωτερική επικοινωνία

Ο κύριος στόχος του BlogIn είναι να ενημερώνει όλα τα μέλη της ομάδας συλλέγοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες και γνώσεις σε ένα οργανωμένο μέρος. Είναι εξαιρετικό εργαλείο για εσωτερική επικοινωνία και μια μεγάλη πλατφόρμα για την αρχειοθέτηση της γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης της εκάστοτε εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, οι εργαζόμενοι θα ξέρουν από πού να αναζητήσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρουν ταχύτερες και πιο έξυπνες αποφάσεις.

apps

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα apps διαχείρισης εργασιών. Εκεί μπορείτε να σημειώνετε τα tasks που έχουν ανατεθεί σε υπαλλήλους τις εταιρείας, ώστε να γνωρίζετε τι έχει γίνει αλλά και τι πρέπει να γίνει ακολούθως.

εσωτερική επικοινωνία

Το Troop Messenger έχει σχεδιαστεί για να συνδέει ομάδες σε οργανισμούς. Σας βοηθά να μοιράζεστε ιδέες μεταξύ των ομάδων με τις συνομιλίες ομάδας, τις φωνητικές κλήσεις βίντεο και τα ηχητικά μηνύματα. Μια εξαιρετικά προηγμένη λειτουργία ομάδας φίλτρων επιτρέπει στο χρήστη να φιλτράρει τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση εικόνες, βίντεο, αρχεία, επαφές, τοποθεσία και διευθύνσεις URL.

app

Είναι ακόμη ένα web-based app επικοινωνίας, που προσφέρει συνομιλίες ομάδων με κωδικούς πρόσβασης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για κοινή χρήση αρχείων, κειμένων και κώδικα. Η ρύθμιση του λογαριασμού είναι πραγματικά εύκολη και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

apps

Είναι ένα app ειδικά κατασκευασμένο για μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες εταιρίες. Είναι παρόμοιο με το Slack, αλλά πολύ πιο εύκολο και ενημερωμένο. Επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας σχεδίων.

apps

Η eXo Platform είναι ένα open source app για ομαδική επικοινωνία. Προσαρμόζεται πλήρως για να ταιριάξει με όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες.

app

Αυτό το app είναι πλήρως λειτουργικό, τόσο σε desktops όσο και σε κινητές συσκευές. Προσφέρει και αυτό επιλογή HD βιντεοκλήσεων. Διαθέτει το εργαλείο Fuze Analytics, το οποίο βοηθά στην ανάλυση διαδικασιών της επιχείρησης και οποιουδήποτε είδους δεδομένων.

app

Το Glip είναι από τα apps επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν καθημερινά τα καθήκοντα του εργαζόμενου που είναι αποθηκευμένα σε σημειώσεις, εργασίες, λίστες υποχρεώσεων, ημερολόγιο και συζητήσεις. Κύριος στόχος του είναι να μειώσει τον αναγκαστικό έλεγχο των email.

app εσωτερική επικοινωνία

Αυτό το app προσφέρει ομαδικές και ιδιωτικές συνομιλίες, κοινή χρήση αρχείων, κλήσεις βίντεο, απεριόριστη μεταφορά αρχείων και ασφαλή πρόσβαση. Λόγω της χαμηλής τιμής της, είναι πολύ ελκυστικό για τις μικρές αλλά και για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα apps που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την επιχείρησή σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS