ΑρχικήinetΤο Pornhub θέλει να αγοράσει το Tumblr και να αλλάξει το περιεχόμενό...

Το Pornhub θέλει να αγοράσει το Tumblr και να αλλάξει το περιεχόμενό του

tumblr

Δύο χρόνια μετά την αγορά του Tumblr από τη Verizon, η εταιρεία τώρα προσπαθεί να πουλήσει την πλατφόρμα blogging. Το Pornhub έδειξε αμέσως ενδιαφέρον να αγοράσει το Tumblr και να τερματίσει την απαγόρευση της πορνογραφίας που έχει επιβληθεί από τη Verizon.

«Η Verizon Communications Inc. αναζητά έναν αγοραστή για το blogging siteTumblr, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, καθώς προσπαθεί να σταθεροποιήσει μια επιχείρηση μέσων ενημέρωσης, που έχει αγωνιστεί να επιτύχει στόχους εσόδων”, ανέφερε χθες το The Wall Street Journal.

Το Pornhub ανακοίνωσε γρήγορα το ενδιαφέρον του, μετά την κυκλοφορία των ειδήσεων, αν και δεν είναι σαφές εάν οι δύο εταιρείες έχουν συζητήσει πάνω στο θέμα. Η Verizon έχει απαγορεύσει το περιεχόμενο για ενηλίκους από τον Tumblr, από τον Δεκέμβριο του 2018 και το Pornhub θέλει να το αλλάξει αυτό.

“Το Tumblr ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο για όσους ήθελαν να εξερευνήσουν και να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτών της ψυχαγωγίας για ενήλικες. Από καιρό φοβόμαστε ότι τέτοιου είδους μέτρα ελήφθησαν για την εξάλειψη των ερωτικών κοινοτήτων στην πλατφόρμα, αφήνοντας πολλά άτομα χωρίς ένα άσυλο μέσω των οποίων θα μπορούσαν να εξερευνούν άνετα περιεχόμενο για ενήλικες”.

Το ενδιαφέρον του Pornhub για την αγορά του Tumblr έγινε αρχικά γνωστό, από το BuzzFeed χθες.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης της πορνογραφίας στο Tumblr, από την Verizon, αναφέρθηκε ότι ο αλγόριθμος του Tumblr, που δημιουργήθηκε γι αυτό το λόγο, “επεσήμαινε περιεχόμενο που δεν ήταν μόνο για ενήλικες και αντίστροφα”.

Η έκθεση του WSJ, ανέφερε ότι η διαδικασία πώλησης της Verizon για το Tumblr “είναι σε εξέλιξη και μπορεί να μην οδηγήσει σε καμία συμφωνία” και ότι “δεν είναι σαφές πόσα χρήματα θα μπορούσε να πάρει η Verizon για το Tumblr”. Η έκθεση του WSJ δεν ανέφερε κανένα δυνητικό αγοραστή.

Η Yahoo αγόρασε το Tumblr για 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2013, ενώ η Verizon αγόρασε τη λειτουργική επιχείρηση της Yahoo, συμπεριλαμβανομένου του Tumblr, για $ 4,48 δισ. τον Ιούνιο του 2017.

Η Verizon είχε την ελπίδα ότι το Yahoo και το AOL, θα τη βοηθήσει να δημιουργήσει μια τεράστια επιχείρηση διαδικτυακής διαφήμισης, κάτι που δεν πήγε καλά. Η Verizon απέλυσε το 7% των εργαζομένων στο τμήμα Yahoo / AOL τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, λέγοντας στους επενδυτές ότι το τμήμα μέσων ενημέρωσης είχε “χαμηλότερα από τα αναμενόμενα έσοδα και κέρδη”, καθώς έχασε έδαφος από τους ηγέτες της βιομηχανίας διαφήμισης Google και Facebook.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS