ΑρχικήHow ToPornhub: Κατεβάστε εύκολα και νόμιμα HD βίντεο χωρίς τη χρήση λογισμικού!

Pornhub: Κατεβάστε εύκολα και νόμιμα HD βίντεο χωρίς τη χρήση λογισμικού!

Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζετε ότι μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας απευθείας από το Pornhub απλά ενεργοποιώντας το κουμπί λήψης. Ναι, λοιπόν, γίνεται.

Με την ενεργοποίηση του download button δεν υπάρχει απώλεια ποιότητας όπως σε ιστότοπους τρίτων που δεν λειτουργούν πάντα τόσο καλά ενώ μπορείτε επίσης να διατηρείτε νόμιμα αντίγραφα του βίντεο στον σκληρό σας δίσκο.

Βασική συμβουλή μας είναι να μην χρησιμοποιείτε λογισμικό για το download, καθώς ενδέχεται να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και υπάρχουν ευκολότερες μέθοδοι για τη λήψη βίντεο.

Pornhub

Για τη λήψη βίντεο PH χωρίς λογισμικό απλά δημιουργήστε έναν δωρεάν premium λογαριασμό. Έτσι, θα έχετε:

  1. Direct download button δίπλα σε κάθε βίντεο
  2. HD ποιότητα streaming και download
  3. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στον ιστότοπο ή σε βίντεο
  4. Υψηλή ταχύτητα λήψης και ταχύτερη ροή
  5. CDN ενεργοποιημένο και mobile friendly ιστοσελίδα
  6. Πρόσθετο περιεχόμενο HD και ταινίες DVD

Σε αντίθεση με το torrenting αυτός είναι ένας εντελώς νόμιμος τρόπος απόκτησης του αντιγράφου του αρχείου ή της ταινίας που επιθυμείτε.

Προσοχή! Υπάρχουν επίσης αρκετοί “ιστότοποι λήψης βίντεο”, εκ των οποίων κάποιοι ενδέχεται να μην λειτουργούν. Μπορεί επίσης να βομβαρδιστείτε με διαφημίσεις σε αυτούς τους ιστότοπους και να μην μπορείτε να κατεβάσετε αυτό που θέλετε.

Η αλήθεια είναι ότι αν εξοικειωθείτε με την ποιότητα 1080p και όλα τα άλλα προνόμια, όπως το βίντεο πλήρους μήκους, η εμπειρία θα γίνει πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS