ΑρχικήinetΤα καλύτερα hacking apps για κινητά Android

Τα καλύτερα hacking apps για κινητά Android

hacking

  1. Kali Linux Tutorials Offline

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε εργαλεία Kali Linux. Δεν είναι ιδανικό για αρχάριους χρήστες, αλλά αν γνωρίζετε λίγα πράγματα για το Kali Linux ή έχετε ήδη εγκαταστήσει το Kali Linux, χρησιμοποιήστε αυτή την εφαρμογή για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε. Επιπλέον δεν χρειάζεται να είστε online.

  1. Linux command Library

Ίσως γνωρίζετε πόσο χρήσιμες είναι οι εντολές του Linux για έναν hacker. Σχεδόν όλοι οι hackers χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Linux. Οι εντολές του Linux είναι πολύ σημαντικές όταν πρόκειται για παρακολούθηση. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις εντολές Linux.

  1. Cyber ​​Security Training & Kali

Και αυτή η εφαρμογή προσφέρει βασικές γνώσεις γύρω από το hacking. Με αυτή θα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με SQL injection, cross-site scripting, File include κ.λπ.

  1. Learn Metasploit

Το Metasploit είναι ένα πολύ διάσημο εργαλείο για penetration testing. Εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Kali Linux ή οποιαδήποτε άλλη διανομή Linux για Hacking, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να μάθετε το Metasploit. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για εντελώς αρχάριους χρήστες.

  1. Zanti

Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει γι’ αυτήν την εφαρμογή. Χρησιμοποιείται για wifi hacking. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς rooting. Ορισμένες λειτουργίες ωστόσο λειτουργούν μόνο με root.

  1. Termux

Πρόκειται για μια πολύ καλή εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας τη, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλά εργαλεία hacking σε ένα smartphone Android όπως τα Metasploit, Nmap κ.λπ. Χρησιμοποιώντας αυτή μπορείτε να μάθετε και τις εντολές του Linux.

  1. Fing – Network Tools

Όπως είναι σαφές κι από το όνομά του, πρόκειται για ένα εργαλείο σάρωσης δικτύου. Μπορείτε να σαρώσετε το δίκτυό σας χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Θα σαρώνει όλο το δίκτυο και θα ανακαλύψει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Μπορείτε επίσης να βρείτε την ταχύτητα του δικτύου σας χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

  1. Hackode

Αυτή δεν είναι μια εφαρμογή hacking. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή πληροφοριών όπως διεύθυνση IP, traceroute κ.λπ.

  1. Kali Linux NetHunter

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ καλή, καθώς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως mac changer, nmap, προσαρμοσμένες εντολές κλπ.

  1. Network Mapper

Πρόκειται για μια ανεπίσημη έκδοση του Nmap για χρήστες Android. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε πράγματα όπως σάρωση κ.λπ. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS