ΑρχικήReviewsΗ Verizon ανακοίνωσε νέα υπηρεσία για Video Game Streaming

Η Verizon ανακοίνωσε νέα υπηρεσία για Video Game Streaming

Η Verizon, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του Video Game Streaming ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία νέα υπηρεσία, η οποία θα ανταγωνιστεί εκείνες των Google,  Amazon, Microsoft, Sony, Electronic Arts και άλλων.

Verizon

Σύμφωνα με ένα report από την εταιρεία, η Verizon θα κυκλοφορήσει μία υπηρεσία game-streaming που ονομάζεται Verizon Gaming και η πλατφόρμα της έχει ήδη δοκιμαστεί με τη συσκευή «Nvidia Shield». Μάλιστα, στο μέλλον η υπηρεσία θα είναι εφικτή για Android smartphones και θα υποστηρίζει έναν controller για το Xbox One που θα συνδέεται ασύρματα με τη συσκευή Android ή Shield.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως περισσότερα από 135 παιχνίδια τρέχουν με την τωρινή δοκιμασία που εξετάζουν οι ειδικοί, περιλαμβάνοντας τα Fortnite, Red Dead Redemption II, God of War, Battlefiled V και πολλά άλλα. Η τωρινή δοκιμαστική περίοδος εστιάζει στο να κάνει την εμπειρία όσο γίνεται πιο «smooth». Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το οτιδήποτε για την ημέρα κυκλοφορίας ή το κόστος της νέας υπηρεσίας.

Το σίγουρο είναι πως το game streaming έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και μεγάλες εταιρείες, όπως οι Microsoft, Sony, Amazon και EA Games επενδύουν συνεχώς στην βελτίωση των πηγών και των υπηρεσιών τους στον συγκεκριμένο τομέα.

Το κυριότερο πλεονέκτημα του game streaming είναι πως δεν χρειάζεται ακριβό και ισχυρό hardware για να παίξει κανείς παιχνίδια στο σπίτι του ή όσο είναι στο δρόμο. Αντίθετα, τα streamed games τρέχουν σε hardware στα κέντρα δεδομένων και στη συνέχεια λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ο χρήστης. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως θα εξαφανιστούν άλλου είδους παιχνίδια που βασίζονται σε κονσόλες τύπου Xbox και Playstation, επειδή η ταχύτητα internet δεν είναι το ίδιο καλή σε όλο τον κόσμο.

Είναι γεγονός πως το streaming διαδίδεται όλο και περισσότερο, καθώς έχει ήδη εδραιωθεί όσον αφορά τις ταινίες, την τηλεόραση και τη μουσική. Είναι λοιπόν θέμα χρόνου να συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες από την Verizon, αναμένουμε με αγωνία περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας υπηρεσίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS