Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Η Verizon ανακοίνωσε νέα υπηρεσία για Video Game Streaming

Η Verizon, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του Video Game Streaming ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία νέα υπηρεσία, η οποία θα ανταγωνιστεί εκείνες των Google,  Amazon, Microsoft, Sony, Electronic Arts και άλλων.

Verizon

Σύμφωνα με ένα report από την εταιρεία, η Verizon θα κυκλοφορήσει μία υπηρεσία game-streaming που ονομάζεται Verizon Gaming και η πλατφόρμα της έχει ήδη δοκιμαστεί με τη συσκευή «Nvidia Shield». Μάλιστα, στο μέλλον η υπηρεσία θα είναι εφικτή για Android smartphones και θα υποστηρίζει έναν controller για το Xbox One που θα συνδέεται ασύρματα με τη συσκευή Android ή Shield.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως περισσότερα από 135 παιχνίδια τρέχουν με την τωρινή δοκιμασία που εξετάζουν οι ειδικοί, περιλαμβάνοντας τα Fortnite, Red Dead Redemption II, God of War, Battlefiled V και πολλά άλλα. Η τωρινή δοκιμαστική περίοδος εστιάζει στο να κάνει την εμπειρία όσο γίνεται πιο «smooth». Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το οτιδήποτε για την ημέρα κυκλοφορίας ή το κόστος της νέας υπηρεσίας.

Το σίγουρο είναι πως το game streaming έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και μεγάλες εταιρείες, όπως οι Microsoft, Sony, Amazon και EA Games επενδύουν συνεχώς στην βελτίωση των πηγών και των υπηρεσιών τους στον συγκεκριμένο τομέα.

Το κυριότερο πλεονέκτημα του game streaming είναι πως δεν χρειάζεται ακριβό και ισχυρό hardware για να παίξει κανείς παιχνίδια στο σπίτι του ή όσο είναι στο δρόμο. Αντίθετα, τα streamed games τρέχουν σε hardware στα κέντρα δεδομένων και στη συνέχεια λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ο χρήστης. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως θα εξαφανιστούν άλλου είδους παιχνίδια που βασίζονται σε κονσόλες τύπου Xbox και Playstation, επειδή η ταχύτητα internet δεν είναι το ίδιο καλή σε όλο τον κόσμο.

Είναι γεγονός πως το streaming διαδίδεται όλο και περισσότερο, καθώς έχει ήδη εδραιωθεί όσον αφορά τις ταινίες, την τηλεόραση και τη μουσική. Είναι λοιπόν θέμα χρόνου να συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες από την Verizon, αναμένουμε με αγωνία περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας υπηρεσίας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *