ΑρχικήUpdatesΤρεις διορθώσεις που θα φέρει η Microsoft στην έκδοση May 2019

Τρεις διορθώσεις που θα φέρει η Microsoft στην έκδοση May 2019

Microsoft Η νέα ενημερωμένη έκδοση για τα Windows 10, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα ονομάζεται May 2019 Update, και σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, θα φέρει σημαντικές αλλαγές, που θα διορθώσουν τα προβλήματα που υπήρχαν στην αποτυχημένη έκδοση 1809 των Windows 10.

Η October 2018 Update ή αλλιώς έκδοση 1809 είχε κυκλοφορήσει, μετά όμως από την ανακάλυψη σφαλμάτων που έθεταν σε κίνδυνο τα δεδομένα των χρηστών, αποσύρθηκε και στη συνέχεια κυκλοφόρησε μια άλλη έκδοση για να την αντικαταστήσει. Ωστόσο, και η δεύτερη έκδοση ήρθε με ευπάθειες κι έτσι αποσύρθηκε και αυτή.

Μετά από όλα αυτά, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την εικόνα της, η Microsoft θα φέρει τη νέα έκδοση (May 2019), η οποία υπόσχεται να διορθώσει τα προηγούμενα σφάλματα αλλά και να βελτιώσει τη γενική εμπειρία με τα Windows 10.

Το Insider ring δεν θα παραλειφθεί ξανά

Όταν κυκλοφόρησαν τα Windows 10 1809, η Microsoft παρέλειψε το Release Preview ring του προγράμματος Windows Insider. Το Release Preview ring χρησιμοποιείται για τη δοκιμή των ενημερώσεων της εταιρείας, προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η Microsoft πίστεψε, λανθασμένα, ότι η έκδοση ήταν αρκετά αξιόπιστη και παρέλειψε αυτό το βήμα. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι έκανε ένα τραγικό λάθος. Η έκδοση May 2019 θα εξεταστεί για περίπου ένα μήνα και θα λάβει όσες διορθώσεις χρειαστεί, προκειμένου να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, πριν βγει στην αγορά.

Δυνατότητα επιλογής του πότε θα γίνει η εγκατάσταση της ενημέρωσης

Στην έκδοση, προστίθεται η δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν τις ενημερώσεις. Θα μπορούν, για παράδειγμα, να ενημερώνουν τις συσκευές τους χωρίς να κάνουν ενημερώσεις χαρακτηριστικών. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εγκατάσταση σε ένα διάστημα 35 ημερών. Πολλές φορές, οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν την ενημέρωση, όταν αυτή είναι διαθέσιμη. Γι’ αυτό το λόγο θα δίνεται τώρα ένα χρονικό περιθώριο.

Σημασία στην ανατροφοδότηση από τους χρήστες 

Μετά το φιάσκο της προηγούμενης έκδοσης, η Microsoft θέλει πια να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στα σχόλια και την ανατροφοδότηση των χρηστών. Γι’ αυτό το λόγο, στη νέα έκδοση δεν θα βιαστεί και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη Release Preview φάση, ενώ θα συνεργαστεί στενά με τους δοκιμαστές και θα λάβει σοβαρά υπόψη τα σχόλιά τους για τη νέα έκδοση.

Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει σύντομα, οπότε μένει να δούμε αν η Microsoft  θα κάνει ό,τι υποσχέθηκε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS